Mari de la „Insula iubirii“, dezvăluiri incredibile, după ce a primit ameninţări: „Îmi era frică să ies în locuri aglomerate“

11 ianuarie, 2019
1 mari si iuli 2 jpg jpeg

Săptămâna aceasta, fostele concurente de la „Insula iubirii“ au ajuns, rând pe rând, în platoul lui Dan Capatos de la Antena 1.

Prima care a oferit declaraţii în exclusivitate a fost Mirela, după care a urmat Mari. Fosta iubită a lui Iulian a vorbit cu Dan Capatos despre viaţa ei de acum, dar şi de ce a decis să plece din România, după ce s-a terminat „Insula iubirii“.

„Am primit ameninţări, mesaje foarte urâte...  Foarte multe ameninţări... Am zis că ar fi cazul să plec o perioadă, poate lumea uită dacă trece timpul. Am plecat la mama mea în Italia, m-am liniştit, mi-am pus gândurile în ordine, după care m-am reîntors în Brăila. Îmi era frică să ies prin mall sau în locuri aglomerate, deoarece primeam foarte multe ameninţări în continuare. Până mi-am urmă mi-am luat inima în dinţi, mi-am luat inima în dinţi şi am ieşit în oraş. Greşeala mea a fost că am generalizat că toţi bărbaţii din Brăila sunt «peşti», iar femeile curve“, a spus Mari de la „Insula iubirii“.

image

Mari a spus că s-a întors în ţară deoarece nu s-a putut acomoda în Italia, acolo unde se afla doar alături de mama ei. Fosta concurentă de la „Insula iubirii“ a adăugat că i-a fost greu peste hotare deoarece nu cunoştea nici limba italiană. Întrebată de Dan Capatos dacă a mai ţinut legătura cu Hanne, cea pe care o ataca aproape zilnic în Thailanda, Mari a dat un răspuns care i-ar putea mira pe mulţi: „Am vorbit la început cu Hannelore, când am ajuns acasă, la finalul emisiunii“.

image

Apoi, fosta concurentă de la „Insula iubrii“ a vorbit despre ce s-a întâmplat pe insulă, cum se înţelege în prezent cu Iulian şi cu Cristi, dar şi de ce nu a rămas cu niciunul dintre bărbaţi.

image

„M-am îndrăgostit de Cristi. Chiar m-am îndrăgostit, exista atracţia fizică. Eu chiar m-am îndrăgostit în emisiune. Dacă am ajuns acolo şi am simţit ceva pentru Cristi, mi-am dat seama că nu îl iubesc pe Iuli. El s-a pupat primul, după patru zile. Dacă nu era emisiunea, şi acum eram cu el. Nu am plecat de acasă cu ideea că dacă găsesc ceva mai bun mă despart de Iuli. Chiar îi spuneam că, orice ar simţi, să nu facă nimic şi vorbim acasă. Cu Cristi nu a mers, deoarece el îşi dorea ceva, iar eu altceva. Noi am păstrat legătura, am vorbit după emisiune, dar nu a fost să fie. Eu acum sunt singură. Cu Iuli vorbesc în continuare, dar nu mai este nicio şansă să ne împăcăm. Vorbim doar când avem timp. El este plecat în Anglia“, a spus Mari de la „Insula iubirii“.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg