Mari probleme de sănătate pentru Tily Niculae! A ajuns la spital pe perfuzii: “Al naibii virus, e puternic tare”

5 august, 2021
1 tilly jpg jpeg

Clipe de cumpănă pentru actriţa Tily Niculae. Marţi noaptea a trecut prin momente de coşmar, după ce a început să îi fie extrem de rău. Mamă a doi copii, Tily are 36 de ani şi medicii i-au administrat perfuzii de îndată. Actriţa şi-a ţinut fanii aproape pe Instagram, povestindu-le în Stories cât de crunt a fost episodul de criză pe care l-a avut.

Urmăritorii au sfătuit-o şi au îmbărbătat-o, ea mulţumindu-le ulterior cu recunoştinţă: “Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanţa a venit la 06:20 şi mi-a făcut o injecţie. Nu m-am simţit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanţele private, am venit eu după ea. Mi-a mai fost aşa rău o singură dată în viaţa mea, când eram gravidă cu Sofia şi eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion şi am ajuns tot la perfuzie”, a scris Tily Niculae, pe contul său de Instagram.

După ce au venit rezultatele analizelor, medicii i-au pus dignosticul: gastroenterită virală. “Analizele zic că este gastroenterită virală povestea. De la voi am primit zeci de mii de mesaje că aţi trecut prin forţa virusului şi a fost horror. Al naibii e puternic, nu am ce zice. Pe seară am făcut un hematom de la branulă şi m-am speriat rău, fiindcă brusc era o durere cruntă şi eu rezist la durere. Doar stau carne vie cu psoriazisul vieţii”, a mai scris vedeta, pe Instagram.

Această boală este frecventă mai ales vara. Gastroenterita este o inflamaţie a stomacului şi intestinului, care se manifestă prin tulburări digestive. Afecţiunea este provocată de numeroase virusuri, bacterii sau alte microorganisme ce contaminează apa şi alimentele.

Cauzele gastroenteritei

Numeroase virusuri, bacterii şi paraziţi cauzează gastroenterita. Gastroenterita virală reprezintă între 50 şi 70% din cazuri. Virusurile responsabile sunt: virusul Norwalk, rotavirus, adenovirus, parvovirus, astrovirus, coronavirus, pestivirus, etc.

Simptomele gastroenteritei sunt severe, dar de scurtă durată şi constau, în general, în vărsături şi diaree. Prin urmare, se poate ajunge rapid la deshidratare, de aceea, este recomandat ca o persoană ce suferă de gastroenterită să bea mici înghiţituri de apă la intervale regulate de timp. Oricine suferă de gastroenterită şi ajunge în starea de deshidratare avansată, cu dureri de cap, ameţeală sau stări de leşin este rugat să consulte un medic de urgenţă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg