Mari restaurante deschise de vedete

27 aprilie, 2016
soul kitchen bon jovi jpeg

Într-o lume plină de fast, de covoare roşii, de glamour şi vinuri alese, era imposibil să nu existe şi mâncare pretenţioasă, savurată la mari restaurante deschise de vedete, bineînţeles. Trendul este în continuă dezvoltare, iar renumele acestor localuri celebre creşte substanţial. Acum, cine n-a mai auzit de Nobu, Tagine sau Dolce Enoteca?

Iată care sunt aceste mari restaurante deschise de vedete şi care e povestea lor:

 40/40 Club, deţinut de Jay-Z

40/40 Club, glam pe măsura unui mogul al muzicii hip hop

Rapperul l-a deschis în 2003 şi lanţul de localuri exclusiviste a bifat oraşe precum New York, Atlantic City, Las Vegas. De fapt, nu sunt chiar restaurante, cât baruri şi lounges sport, denumite după un termen din baseball, 40-40. Ce-l face special printre alte mari restaurante deschise de vedete? Muzica live şi decorurile cu obiecte de preţ din lumea sportului şi amintiri originale. Desigur, şi renumele patronului…

Vezi şi alte mari restaurante deschise de vedetele tale preferate!

Beso Restaurant, deţinut de Eva Longoria

Beso Restaurant şi Kiss Nightclub, localul Evei Longoria

Focoasa actriţă are şi ea o afacere de acest gen, lăsându-şi amprenta în tematica lanţurilor de restaurante. Beso a fost deschis în martie 2008 în Hollywood şi îmbină elemente latine, dar şi de bucătărie clasică Steakhouse, o ambianţă romantică şi intimă, cine la lumina lumânărilor, confortul de lounge şi un meniu diversificat şi intens. Beso face parte din doar câteva mari restaurante deschise de vedete care au anexat şi un club de noapte. Al Evei se numeşte Kiss Nightclub.

Locanda Verde şi NOBU, deţinute de Robert de Niro

Printre aceste mari restaurante de vedete se numără şi cel al marelui actor, Locanda Verde, deschis în mai 2009 în New York. Un local catalogat drept plăcut şi aerisit, casual şi foarte primitor, care aduce aminte de o tavernă italiană cu bun gust.

Restaurantul NOBU al marelui Robert de Niro

Dar cel mai cunoscut lanţ de mari restaurante deschise de vedete este, însă, altul, tot al lui De Niro: NOBU, deschis din 1994 în numeroase oraşe precum New York, Bahamas, Beijing, Budapesta, Hong Kong, Londra, Mexico City, Miami, Moscova, Tokio, Waikiki, Malibu... De fapt, proprietarul de bază al acestui mare restaurant japonez este chef-ul Nobu Matsuhisa, care are o relaţie de prietenie şi de afaceri strânsă cu De Niro – care l-a convins să deschidă mai multe restaurante Nobu în lume.

Dolce Enoteca e Ristorante, deţinut de Ashton Kutcher

Restaurantul lui Ashton Kutcher

Credeaţi că Ashton Kutcher îşi câştigă banii doar din umor şi actorie? Ei bine, chipeşul star deschisese încă din 2003 un restaurant în Los Angeles în care stilul italian de-altădată se-mpleteşte cu glamourul hollywoodian, oferind preparate italieneşti tradiţionale reinterpretate ingenios.

Soul Kitchen, deţinut de Jon Bon Jovi

Soul Kitchen, al lui Bon Jovi

Printre toate aceste mari restaurante deschise de vedete, există unul special: Soul Kitchen, deţinut de Bon Jovi din 2011, în New Jersey, unde nu există note de plată. Este un restaurant al comunităţii în care alegi să donezi oricât pentru masa ta (10$ acoperă masa ta, banii în plus acoperă mesele oferite altora). Dacă nu ai bani, poţi să fii voluntar pentru a-ţi “plăti” masa care a inclus 3 preparate americane. “Toţi sunt bine primiţi la masa noastră!”, este sloganul acestuia.

SpiN, deţinut de Susan Sarandon

SPiN al lui Susan Sarandon

Tot unul special printre aceste mari restaurante deschide de vedete de Hollywood se numără şi actriţa de 69 de ani, pasionată de ping-pong. Evident, SPiN este un ping-pong social club unde personalităţi atlete pot juca în timp ce savurează nişte cocktailuri şi bunătăţi culinare.

Vouă care dintre aceste mari restaurante de vedete vi se pare mai interesant?Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg