Maria Constantin și-a schimbat drastic look-ul. ”Părul meu nu a supraviețuit”

17 ianuarie, 2023
Maria C jpg

Maria Constantin, nevoită să se tundă și să renunțe la blond, după Survivor.

Maria Constantin, afectată serios după doar o săptămână de Survivor. ”Părul meu nu a prea supraviețuit”, a dezvăluit prima concurentă votată de public să părăsească show-ul.

Deși s-a aflat în celebra competiție doar o săptămână, Maria Constantin se resimte serios și a fost nevoită să se tundă.

Părul cântăreței de folclor nu a rezistat junglei dominicane. Proaspăt revenită în România, Maria Constantin s-a dus glonț la coafor, pentru a remedia problema.

După ce a trecut prin iad, căci pentru o femeie cochetă este iad să nu se poată îngriji, Maria Constantin a avut o prioritate maximă: să ajungă la salon.

Pentru că părul ei a fost deteriorat de căldura și de umiditatea din junglă, solista s-a tuns și și-a schimbat și culoarea, renunțând la blond în favoarea unui șaten foarte deschis. Îi stă bine și este total transformată.

“Se pare că părul meu nu a prea supraviețuit. Așa că a trebuit să schimb culoarea și să îl tund. Schimbare radicală. Încerc să mă obișnuiesc”, a scris solista pe contul său de socializare.

Așa cum este tradiția la ProTV, Maria Constantin a fost invitată ”La Măruță”, emisiunea moderată temporar de Adela Popescu, cât îndrăgitul realizator se reface după o intervenție chirurgicală. Maria Constantin este împăcată cu gândul că a revenit așa de repede acasă și recunoaște că nu-i poartă pică lui Iftimoaie că a nominalizat-o spre eliminare.

„Cel mai greu lucru mi s-a părut că trebuie să stai foarte bine mental și să încerci să nu te gândești la cei de acasă. Cu foamea nu a fost o problemă, eu fac foamea și acasă dacă vreau să slăbesc, așa că nu era ceva nou pentru mine. Trăită la țară, am mai dormit prin pădure, sub cerul liber, adică nu a fost o problemă pentru mine nici asta”, a povestit Maria Constantin în emisiunea de luni „La Măruță” (PRO TV).

Maria Constantin a avut o intervenție la cald după eliminare. Artista a intrat în direct cu fanii săi după ce a primit telefonul mobil și a povestit care au fost lucrurile ce au șocat-o în concurs: „Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă».

Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na, corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.”, a declarat Maria Constantin, la puțin timp după ce a părăsit competiția Survivor.

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg