Maria Constantin și-a schimbat drastic look-ul. ”Părul meu nu a supraviețuit”

17 ianuarie, 2023
Maria C jpg

Maria Constantin, nevoită să se tundă și să renunțe la blond, după Survivor.

Maria Constantin, afectată serios după doar o săptămână de Survivor. ”Părul meu nu a prea supraviețuit”, a dezvăluit prima concurentă votată de public să părăsească show-ul.

Deși s-a aflat în celebra competiție doar o săptămână, Maria Constantin se resimte serios și a fost nevoită să se tundă.

Părul cântăreței de folclor nu a rezistat junglei dominicane. Proaspăt revenită în România, Maria Constantin s-a dus glonț la coafor, pentru a remedia problema.

După ce a trecut prin iad, căci pentru o femeie cochetă este iad să nu se poată îngriji, Maria Constantin a avut o prioritate maximă: să ajungă la salon.

Pentru că părul ei a fost deteriorat de căldura și de umiditatea din junglă, solista s-a tuns și și-a schimbat și culoarea, renunțând la blond în favoarea unui șaten foarte deschis. Îi stă bine și este total transformată.

“Se pare că părul meu nu a prea supraviețuit. Așa că a trebuit să schimb culoarea și să îl tund. Schimbare radicală. Încerc să mă obișnuiesc”, a scris solista pe contul său de socializare.

Așa cum este tradiția la ProTV, Maria Constantin a fost invitată ”La Măruță”, emisiunea moderată temporar de Adela Popescu, cât îndrăgitul realizator se reface după o intervenție chirurgicală. Maria Constantin este împăcată cu gândul că a revenit așa de repede acasă și recunoaște că nu-i poartă pică lui Iftimoaie că a nominalizat-o spre eliminare.

„Cel mai greu lucru mi s-a părut că trebuie să stai foarte bine mental și să încerci să nu te gândești la cei de acasă. Cu foamea nu a fost o problemă, eu fac foamea și acasă dacă vreau să slăbesc, așa că nu era ceva nou pentru mine. Trăită la țară, am mai dormit prin pădure, sub cerul liber, adică nu a fost o problemă pentru mine nici asta”, a povestit Maria Constantin în emisiunea de luni „La Măruță” (PRO TV).

Maria Constantin a avut o intervenție la cald după eliminare. Artista a intrat în direct cu fanii săi după ce a primit telefonul mobil și a povestit care au fost lucrurile ce au șocat-o în concurs: „Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă».

Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na, corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.”, a declarat Maria Constantin, la puțin timp după ce a părăsit competiția Survivor.

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg