Maria de la „Insula iubirii“ se lansează în afaceri! Ispita îşi deschide pe 1 februarie un magazin de haine

21 ianuarie, 2019
1 maria si bogdan insula iubirii jpg jpeg

A făcut furori la „Insula iubirii“, acolo unde a reuşit să îi facă pe mai mulţi bărbaţi să cadă în ispită, în toate sezoanele în care a participat. Cel mai recent, ea a încercat să îl facă pe Bogdan să o lase pe Hanne pentru ea, însă, dacă părea că planul ei va da roade, la un moment dat concurentul şi-a schimbat brusc atitudinea.

După terminarea emisiunii, Bogdan şi Maria s-ar mai fi întâlnit, dar doar ca prieteni, iar acum, la câteva luni după ce emisiunea a fost difuzată de Antena 1, ispita se lansează în afaceri. Maria Ilioiu a dezvăluit pe reţelele de socializare că urmează să deschidă un magazin de haine, care va fi gata în curând.

image

„Nu am avut timp de nimic de două săptămâni încoace, însă va anunţ că, pe 1 februarie, magazinul meu de haine o sa fie gata“, a spus ispita Maria de la „Insula iubirii“.

Pe reţelele de socializare, Maria deja postează fotografii în care apare îmbrăcată cu hainele care se vor găsi în magazinul ei, iar fanii îi dau sute de like-uri.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg