Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretele celebrului său păr! Cum îl spală şi cum îl usucă, demonstraţie filmată a artistei

7 iulie, 2021
1 maria dragomiroiu jpg jpeg

De când a intrat în showbiz, Mariei Dragomiroiu i s-a adresat constant întrebarea: Cum faceţi să vă îngrijiţi acest păr atât de lung?

Şi da, artista are dintotdeauna o podoabă capilară de invidiat. Părul lung şi cu firul sănătos evident că se întreţine cu trucuri de frumuseţe. Iar cântăreaţa le deţine, întrucât părul său arată acum ca în tinereţe.

Maria Dragomiroiu, acum în vârstă de 65 de ani, a filmat ritualul îngrijirii părului şi a urcat filmarea pe Youtube, dar a prezentat-o în premieră la emisiunea ”Vorbeşte lumea” de la PRO TV. Artista a exemplificat totul în paşi, cum se spală pe păr la lighean şi cum îşi usucă superba podoabă capilară. Este inedită metoda de uscare, care are şi un nume interesant: morişca. Foarte important, atenţionează artista, părul se spală ţinând capul în jos, pentru a nu îl agresa prea tare.

Îndrăgita cântăreaţă a promis că va mai încărca filmuleţe pe contul său de Youtube, cu alte trucuri de spălare şi uscare, în curând. De asemenea, vor exista şi metode ingenioase de a te vopsi în 5 minute, ceea ce pare ireal, mai ales la volumul său de păr. Artista a explicat că s-a specializat în a-şi îngriji părul, întrucât toată viaţa l-a avut lung. Ultima dată când se ştie cu părul scurt, era în clasa a cincea, a mărturisit la PRO TV solista.

„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu duşul pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, şi puţin şampon ca să se facă puţină spumă. Apoi torn puţin şampon în mână, asta e poziţia cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puţin balsam tot în lighean şi îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morişca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des. Din cauza acestei morişti, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să ameţeşti, dar devine o obişnuinţă în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu acelaşi şampon, îl schimb mereu”, explică Maria Dragomiroiu în video-ul de pe Youtube.

Maria Dragomiroiu ţine pasul cu vremurile şi a devenit foarte activă în mediul online. Poate fi găsită pe toate platformele sociale la modă, inclusiv pe TikTok.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg