Maria Lucia Hohan, în război cu fostul partener de viaţă. Ce spune creatoarea de modă: ''Am fost tărâtă pe jos!''

16 martie, 2020
1 maria jpg jpeg

Maria Lucian Hohan îşi strigă disperarea. După ce a fost acuzată de fostul partener de viaţă că a fost în Italia şi a refuzat să rămână în carantină, cunoscuta creatoarea de modă îşi face povestea publică şi recunoaşte că se simte hărţuită.

Designerul susţine că nimic din ce s-a spus nu este adevărat.

"Timp de 11 ani de zile am avut o relaţie pe care nu am dorit să o expun public. Cu un partener de viaţă alături de care am doi copii, de 8 şi de 6 ani. De aproape patru ani de zile mă confrunt cu un coşmar căruia i-am pus capăt în vara anului trecut, cu consecinţe extreme pentru mine şi copiii mei. De 6 luni de zile mă confrunt cu o campanie online, plătită şi întreţinută de fostul meu partener de viaţă, care se prezinta peste tot ca fiind "Soţul" meu, deşi nu am fost niciodată căsătoriţi.

Mi-a hărţuit familia, prietenele, angajaţii, toţi fiind martori la această povestă, mi-a pus afacerea şi implicit angajaţii în pericol, a plâns la comandă, a minţit, m-a urmărit şi m-a hăituit în toate chipurile posibile pe fondul unui proces de custodie în care încearcă să zugrăvească un portret de monstru, "curvă" şi mama incapabilă. Am stat ascunsă de frică şi de oroare, crezând că pot fi protejată de instituţii şi de legi, crezând că adevărul e suficient. Am ţipat, am urlat, am cedat, am greşit, am fost tărâtă pe jos, la propriu şi la figurat, am făcut toate greşelile unui om hăituit şi dominat de un partener care deformează realitatea la fiecare pas. Deep fake, minciuni, fake news, ceva ce am trăit pe pielea mea din plin.

Acum se desfăşoară o campanie în care “soţul” meu închipuit este “eroul” care mi-a făcut plângere penală pentru că am coronavirus şi nu respect carantină. Nu este Soţul meu, nu am coronavirus!

Am fost nevoită să merg la institutul Matei Bals, la Poliţie, la Direcţia de Sănătate a Municipiului Bucureşti precum şi la medicul meu de familie de la Spitalul Militar pentru verificări şi avize epidemiologice pe care le am obţinut pe toate.

Am intrat în izolare, am închis fabrica şi biroul încă de joi hotărând să suspend activitatea celor 70 de angajaţi cel puţin până duminică viitoare, pentru protecţia tuturor, mai ales că suntem o companie alcătuită 100% din femei, majoritatea mame. A trebuit să explic părinţilor de la şcoală şi directoarelor că este o campanie plătită şi orchestrată de fostul partener cu care eu nu mai sunt în relaţie de un an de zile. Deja au trecut 23 de zile de la întoarcere şi nu am prezentat simptome fiind în permanentă monitorizată.

Am fost vizitată şi verificată de 3 ori de echipaje de poliţie în decursul ultimelor 2 săptămâni, găsită de fiecare dată acasă - inclusiv astăzi'', afirmă Maria Lucia Hohan.Recente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg