Maria Marinescu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă

22 februarie, 2016
Maria Marinescu Alin Petrache (4) jpeg

Sâmbătă, creatoarea de modă a mers la altar la braţul celui de-al treilea soţ, Alin Petrache.

Alături de trupa Jukebox, care au întreţinut atmosfera petrecerii de nuntă.

20 februarie (sâmbătă) a fost o zi importantă pentru creatoarea de modă Maria Marinescu şi Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, dar şi fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din România. Ei şi-au organizat ceremonia religioasă într-un cadru intim, la care au luat parte doar persoanele cele mai apropiate. În urmă cu aproape două luni, cei doi şi-au oficializat relaţia, iar acum a venit momentul şi pentru cununia religioasă.

image

Anunţul a fost făcut chiar de Alin Petrache, care a postat pe pagina sa de Facebook prima imagine de la fericitul eveniment, în care apare alături de mireasa lui şi alături de care scrie „Happily ever after!”.

image

Maria a fost o mireasă delicată, purtând o rochie din dantelă fină, de inspiraţie vintage, iar părul l-a lăsat liber, prins doar cu o coroniţă cu cristale. Buchetul a fost unul discret, din flori albe.

Mai târziu, mireasa a renunţat la pantofi şi a încălţat o pereche de ghete, dar e foarte posibil ca acest instantaneu să fi fost realizat când a fost furată.

image

Căsătoria Mariei Marinescu cu Alin Petrache vine la aproximativ şapte luni de la divorţul ei de fostul luptător din Legiunea Străină, Frank Colin, cu care Maria are şi un băieţel pe nume Levyn. De mai bine de doi ani, bărbatul se află într-o închisoare din Franţa, fiind acuzat de trafic de droguri.

Înainte de Frank, creatoarea de modă a fost căsătorită şi cu fiul lui Ion Ţiriac, Ion Ion Ţiriac.

Foto: WowBiz.ro, Facebook