Maria Sharapova s-a despărţit de iubitul ei

1 septembrie, 2012

Tenismena a anunţat ieri, la US Open, că a pus capăt relaţiei pe care o avea cu slovenul Sasha Vujacic, fost jucător de baschet în NBA.

Tenismena a anunţat ieri, la US Open, că a pus capăt relaţiei pe care o avea cu slovenul Sasha Vujacic, fost jucător de baschet în NBA.

Deşi erau logodiţi din octombrie 2010, Maria Sharapova şi Sasha Vujacic, care şi-au anunţat nunta pentru luna noiembrie a acestui an, la Istanbul, au ajuns la concluzia că e mai bines ă meargă pe drumuri separate.

Potrivit declaraţiilor recente ale jucătoarei de tenis, ei nu mai sunt împreună de luni bune, mai precis, din primăvară, după ce şi-au dat seama că le e greu să mai menţină o relaţie la distanţă.

citeşte şi Maria Sharapova - Prinţesa tenisului

„Programul carierelor noastre a făcut ca întâlnirile să fie foarte greu de realizat, mai ales după transferul lui în Turcia“, a explicat Sharapova, care a precizat că despărţirea a avut loc în condiţii amiabile.

Vujacic (28) a anunţat logodna cu Sharapova (25) în octombrie 2010, când juca la Los Angeles Lakers, echipă alături de care a câştigat titlul NBA în 2009 şi 2010.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg