Maria Sharapova şi-a arătat băiețelul de trei luni pe rețelele de socializare

12 octombrie, 2022

Pentru prima oară după ce a născut, fosta tenismenă le-a făcut o surpriză fanilor şi a apărut cu cel mai preţios "trofeu" al ei.

Maria Sharapova   Instagram jpg

În luna iulie, Maria Sharapova (35) și logodnicul său, Alexander Gilkes (42), au devenit fericiții părinți ai unui băiețel perfect sănătos, care a primit numele de Theodore. Atunci când a născut, Maria Sharapova a spus că băiețelul ei este „cel mai frumos, provocator şi plăcut dar pe care l-ar fi putut cere”.

Acum, la trei luni de la acel moment, jucătoarea de tenis a publicat o primă fotografie cu micuţul. „Masha” își ține în brațe fiul și radiază de fericire. Ce-i drept, Maria Sharapova nu i-a arătat nici acum chipul, dar fanii au fost fericiţi s-o vadă şi în această ipostază de mămică. „My love” este comentariul care însoțește postarea rusoaicei de pe Instagram.

Maria Sharapova cu fiul ei   Instagram jpg

Maria Sharapova s-a retras din tenis cu doi ani în urmă, după ce ultimii ani au fost umbriţi de evenimentul de pe 7 martie 2016, de la Los Angeles, când a anunțat că a fost depistată pozitiv cu meldonium, substanță care devenise interzisă de la 1 ianuarie același an. După ispășirea suspendării, Sharapova nu a mai revenit niciodată la forma de odinioară, ea zbătându-se în anonimat din punct de vedere al rezultatelor sportive. În cele din urmă, a decis să se retragă.

Tot acum doi ani și-a mutat domiciliul în Statele Unite ale Americii, în Los Angeles. Fosta tenismenă locuiește împreună cu logodnicul său, Alexander Gilkes, cu care a început să se întâlnească în ianuarie 2018. Cei doi s-au logodit pe 17 decembrie 2020. 

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg