Mariah Carey a fost prădată de hoţi, în timp ce era plecată în vacanţă

15 august, 2022

Casa cumpărată recent de artistă în Atlanta a fost călcată de hoţi, dar n-au dispărut obiecte de mare valoare.

casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg

În timp ce se afla în vacanţă în Italia şi Hamptons, Mariah Carey (53) nici nu ştia că în casa ei din Atlanta pătrundeau persoane rău intenţionate. Acestea sperau să găsească un obiect personal al cântăreţei, care probabil să poată fi scos la vânzare la supra preţ.

Totuşi, când a fost constatată spargerea, se pare că din casă nu au dispărut nişte obiecte de mare valoare, de vreme ce artista n-a ştiut să spună imediat ce anume lipsea din casa pe care a cumpărat-o în noiembrie anul trecut, pentru suma de 5,6 milioane de dolari.

Cântăreața câștigătoare a 5 premii Grammy, 19 World Music Awards şi 21 trofee Billboard a fost foarte activă pe Instagram luna trecută, documentând vacanța ei cu gemenii săi de 11 ani, Monroe și Moroccan, și actualul iubit Bryan Tanaka, 39 de ani.

Fanii ei au văzut cum familia s-a bucurat de peisajele din Italia şi de plimbările cu iahtul în apele Mării Mediterane. Chiar pe 16 iulie, Mariah se fotografia glumind: „Fac o poză înainte ca umiditatea să-mi distrugă părul aici, în Capri”.

Ulterior, pe 25 iulie, ea a postat pe contul său de socializare o nouă fotografie din idilicul Hamptons Water Mill.

Informaţii valoroase pentru cei care au pătruns în casa ei din Atlanta cu 9 dormitoare şi 13 băi şi timp suficient pentru ca ei să studieze în voie ce avea prin camere. 

Totuşi, pare neobişnuit ca pentru un star ca Mariah Carey, care are mai multe proprietăţi şi staff în fiecare locaţie, casa să fi rămasă complet goală. Poliţia investighează acum cazul, cercul de suspecţi fiind destul de larg.

FOTO: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg