Mariah Carey a fost provocatoare într-o rochie cu decolteu adânc. Uite cum s-a fotografiat!

2 noiembrie, 2017
Mariah Carey Hand And Footprint Ceremony jpeg

Mariah Carey şi-a luat revanşa. După ce a pozat în cele mai extravagante şi sumare costume pentru o revistă celebră - arătând vizibil mai suplă decât era în realitate - şi a fost aspru criticată de fani pentru că a abuzat de Photoshop, dar şi după ce a fost blamată pentru că nu se mai îngrijeşte, este un dezastru vestimentar şi are multe kilograme în plus, artista a vrut să demonstreze că poate să redevină Mariah Carey de altădată.

image

„Acceptă-ţi corpul, sau mergi la sală!” a fost mesajul incredibil care a făcut-o pe artistă să se gândească din nou la trupul ei şi schimbările prin care a trecut în ultima vreme. Aşa că Mariah a decis să meargă la sală şi să o lase mai moale cu mâncarea nesănătoasă, iar una dintre cele mai recente apariţii ale sale au şocat întreg mapamondul.

image

A slăbit kilograme bune, iar asta este vizibil atât la corp, cât şi la faţă, dar clar nu a scăpat de hainele de prost gust din garderoba sa. Cu toate acestea, pentru cea mai recentă apariţie, miercuri, de la un eveniment în care şi-a pus amprentele în faţa Teatrului chinez TCL din Los Angeles, a purtat o ţinută care a avantajat-o, chiar dacă decolteul afişat a fost unul exagerat.

image

Mariah le-a arătat fanilor că, încet, dar sigur, revine la silueta care a consacrat-o, cu forme bine definite, care să-i permită să poarte orice haine îşi doreşte. Este o pasionată a outfiturilor negre şi mulate, iar ţinuta aleasă pentru acest eveniment nu avea cum să fie diferită. Mariah a purtat o rochie neagră, strâmtă, cu un decolteu adânc şi fusta în formă de lalea, iar poziţiile în care s-a lăsat fotografiată au fost de-a dreptul senzuale.

image

Cântăreaţa a avut 18 melodii pe primul loc în topul Billboard, fiind a doua după celebra trupă The Beatles, aşa că momentul acesta epic trebuia să fie sărbătorit. Mariah, 47 de ani, a fost strălucitoare, doar trebuie să fie în centrul atenţiei, aşa că din nou, accesorizarea a fost una cu mule pietre sclipitoare - cercei cu diamante, brăţări masive şi o pereche de sandale din lac. Nici de data aceasta vedeta nu a renunţat la ciorapii de tip plasă, însă per total,  ţinuta a fost una bună, spre deosebire de dezastrul vestimentar pe care l-a afişat în ultima vreme.

image

În timpul filmărilor, Mariah, îmbrăcată într-o asemenea rochie mulată, s-a întins pe jos şi s-a pozat în cele mai indecente ipostaze, lăsând la vedere sânii aşezaţi perfect în decolteul adânc.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg