Mariah Carey a născut când serba patru ani de la nuntă

1 mai, 2011

Ziua de 30 aprilie 2011 a fost una specială pentru divă: şi-a aniversat patru ani de căsătorie şi i-a adus pe lume pe gemenii ei şi ai lui Nick Cannon. Vedeta pop a născut sâmbătă noaptea, la şapte minute după miezul nopţii

Ziua de 30 aprilie 2011 a fost una specială pentru divă: şi-a aniversat patru ani de căsătorie şi i-a adus pe lume pe gemenii ei şi ai lui Nick Cannon.

Vedeta pop a născut sâmbătă noaptea, la şapte minute după miezul nopţii, într-un spital din Los angeles. Reprezentantul cântăreţei, Cindi Berger, a confirmat minunata veste celor de la The Associated Press, spunând că fetiţa a ajuns pe lume prima, cântărind 2, 35 kg şi având o lungime de 45 cm, iar fratele ei, care s-a născut ulterior, a avut 2, 43 kg şi 48 cm. Se pare că mult aşteptatul eveniment s-a petrecut cum a prezis Cannon: „N-o fac pe prezicătorul, dar noi ne reînnoim jurămintele de nuntă în fiecare an, iar anul acesta e posibil s-o facem la spital. Sunt sigur că aşa va fi”, a declarant acesta cu câtva timp înainte de a devein tătic.