Mariah Carey a slăbit uimitor de mult!

9 noiembrie, 2011
simeon stalpnicul png

Artista a povestit la o emisiune TV cât şi cum a pierdut în greutate, la doar 6 luni după ce a născut gemenii. Iar pentru apariţia sa în platoul TV s-a imbrăcat astfel încât să ne arate clar rezultatele.

Artista a povestit la emisiunea lui Rosie O'Donnell cât şi cum a pierdut în greutate, la doar 6 luni după ce a născut gemenii. Iar pentru apariţia sa în platoul TV s-a imbrăcat astfel încât să ne arate clar rezultatele.

Citeşte şi

Cum le preferi: slabe sau grase?

Purtând o rochie mini mulată şi o geacă de piele, Mariah a apărut la The Rosie Show ca o divă adevărată: pe un colţ de lună. Mândră de fizicul său, artista în vârstă de 42 de ani a declarat că a slăbit nici mai mult nici mai puţin de 32 de kilograme, circa jumătate din această greutate fiind mai exact retenţia de apă de care a suferit din cauza unei sarcini extrem de dificile. Atât de dificile încât până şi duşul zilnic era o acţiune pe care o ducea cu greu la capăt.

image

"Nu credeam că voi mai fi acelaşi om", a spus vedeta despre perioada sarcinii, în care era foarte speriată de cât de tare se umflase. Mariah a recurs la dieta strictă a lui Jenny Craig, pe care de altfel se şi ocupă acum s-o promoveze - află mai multe la http://jennycraig.com/. Cântăreaţa consumă mese controlate din punct de vedere caloric (mai ales multe supe) şi face atâta mişcare cât îi este permis după operaţia cezariană (în special înot si aquagym în apa oceanului).

Foto: Twitter/ Mariah CareyRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg