Mariah Carey, acuzată că s-a editat în Photoshop. Din nou!

12 iulie, 2016
mariah carey jpeg

Realitate sau măiestria vreunui program de editat fotografii? Tindem spre a doua variantă, căci ne îndoim că diva are o baghetă magică pe care a folosit-o să slăbească într-o noapte cât n-a făcut-o într-un an.

Fotografia despre care credem că ar fi editată în Photoshop

E drept, Mariah Carey a slăbit destul de mult în ultimul an. Ne amintim cu toţii de acele fotografii surprinse anul trecut pe iahtul iubitului ei, James Packer, în care Mariah apărea cu kilograme bune în plus. Şi ştim că aceasta a ajuns la o siluetă destul de plăcută în ultimele luni. Totuşi, nu credem că artista a pierdut chiar atât de multe kilograme încât să arate aşa cum o face în cea mai recentă imagine postată pe Instagram.

O spunem noi, dar şi toţi fanii internauţi ai cântăreţei care au acuzat-o instant că ar fi folosit Photoshop-ul pentru a-şi ajusta silueta în fotografia surprinsă pe aeroportul din Londra.

Aşa arată, de fapt, acum artista

În imaginea surprinsă luni(vezi sus), Mariah apare vizibil slăbită, cu o talie de viespe şi nişte picioare foarte lungi. O imagine despre care credem că, din păcate, nu prea e conformă cu realitatea.

Şi-a editat şi cele mai recente coperte

De altfel, nu e prima oară când Mariah este suspectată că şi-ar fi editat fotografiile. Cele mai recente coperte de album ale divei sunt editate din plin. De fapt, imaginea ei este atât de distorsionată încât artista e cu greu recunoscută.

foto: Instagram / arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg