Mariah Carey, adorabilă la 54 de ani, într-o rochiță de puștoaică. Apariție de vis la Billboard Awards

20 noiembrie, 2023

Superba artistă, care ne încântă în fiecare an cu hitul de Crăciun ”All I want for Christmas is you”, hit care nu va muri niciodată, a primit un trofeu important.

Mariah Billboard jpg

Mariah Carey a primit Premiul Billboard Chart Achievement pentru „All I Want for Christmas Is You” la Billboard Music Awards 2023.

Artista a avut o apariție fabuloasă, îmbrăcată în alb, în rochie mini și cu o pereche de cizme albe. Solista preferată a anilor 90 a fost pur și simplu spectaculoasă și parcă, încremenită în timp. Mariah Carey a reușit să revină spectaculos, după o perioadă mai dificilă, în care acumulase kilograme în plus.

Mariah premiu jpg

Mariah Carey a captivat pe toată lumea la Billboard Music Awards 2023. La 54 de ani, a strălucit în ținuta sa zglobie, de puștoaică, afișând un corp foarte armonios. Tocmai de aceea, a îmbrăcat și această ținută de sărbătoare, a purtat bucle, iar ochelarii de soare albi au adăugat o notă șic ansamblului.

Pe covorul roșu, Mariah Carey și-a amintit cu drag una dintre perioadele sale preferate, când a fost desemnată tot la Billboard câștigătoarea ”Artistul Deceniului”, în 1990.

Și mai ales a menționat că a ținut atunci un discurs liber și că a fost unul dintre preferatele sale.

Mariah Carey a mai dezvăluit că vor urma concerte de Crăciun. Piesa sa este una emblematică pentru sezonul sărbătorilor. În această atmosferă au intrat și gemenii săi, Monroe Cannon și Moroccan Scott Cannon, care s-au fotografiat cu mama lor.

Anul acesta la Premiile Billboard Music Awards, a mai avut loc o premieră: o ocazie specială pentru Mariah, care a interpretat pentru prima dată „All I Want for Christmas Is You” la o gală de premiere.

Mai mult, a mai avut loc o premieră: pentru prima dată în istorie, transmisiunea Premiilor Billboard Music Awards 2023 s-a făcut nu la TV, ci în totalitate în online.

Fanii au vizionat gala integral pe site-ul dedicat Billboard, BBMAs.watch, de la ora 20.00. ET/5 p.m. PT. În plus, spectacolele individuale și discursurile de acceptare au fost disponibile pe platformele de socializare ale Billboard.

Foto: Billboard Music AwardsRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg