Mariah Carey are toate şansele să ajungă pentru a treia oară în faţa altarului. Cum a fost surprins iubitul artistei

12 ianuarie, 2022
8 carey3 jpg jpeg

Mariah Carey are deja două mariaje ratate la activ, dar iubitul ei, Bryan Tanaka, crede că a treia oară va fi cu noroc.

Dansatorul  a fost surprins, luna trecută, în timp ce analiza câteva inele de logodnă într-un magazin de bijuterii. Pe atunci cuplu se afla în vacanţă la Aspen.

„Bryan plănuieşte să o ceară în căsătorie pe Mariah”, spune o persoană apropiată de coregraf în numărul tipărit al revistei Life & Style, asta după ce a fost văzut la sfârşitul lunii decembrie uitându-se la bijuterii cu diamante. „El economiseşte de peste trei ani pentru a cumpăra inelul perfect . Dacă este nevoie va lua chiar şi un împrumut".

Fostul soţ al divei, Nick Cannon, cu care are gemenii de 10 ani, Moroccan şi Monroe, a cerut-o pe cântăreaţă în căsătorie, în 2007, cu o bijuterie de 17 carate, evaluată la 2,5 milioane de dolari, potrivit publicaţiei, în timp ce fostul logodnic, James Packer, i-a oferit lui Carey, în 2016, un inel cu diamante de 35 de carate, în valoare de 10 milioane de dolari.

„Mariah are un gust impecabil şi nu va purta orice bijuterie pe degetul ei”, a concluzionat, cu sinceritate, o persoană din interior. „Aşadar, Bryan se simte presat şi încearcă să impresioneze”.

„Se pare că a venit rândul lui Tanaka să se revanşeze faţă de Mariah, care aruncă în fiecare lună bani pentru hainele lui de designer, bijuterii şi maşini”.

Cu siguranţă traiul cu o celebritate are multe avantaje. Cuplul, care a început să se întâlnească la scurt timp după despărţirea lui Carey de Cannon, în 2016, a călătorit la Aspen cu un avion privat. „Uneori, Bryan se simte inconfortabil în legătură cu toate astea, mai ales că provine dintr-o familie modestă”, a dezvăluit o sursă despre partenerul lui Carey, înainte de a remarca: „de câte ori pleacă în vacanţă, cumpără ce vrea, Mariah i-a dat un card”.

Deşi artista este „foarte îndrăgostită”, sursa are convingerea că Mariah nu îşi doreşte o altă verighetă după cele două mariaje eşuate.„Carey avea doar 23 de ani când s-a căsătorit cu Tommy, dar el a început să o controleze prea mult şi s-a simţit sufocată”, spune o persoană despre prima căsătorie a divei cu Tommy Mottola. La Cannon motivul a fost altul, „au vrut să aibă copii, iar ea nu a vrut să facă asta în afara căsătoriei”.Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg