Mariah Carey, bombă sexy la o gală de premiere. Diva s-a afișat într-o ținută super sumară

2 februarie, 2024

Câștigătoarea a cinci premii Grammy a primit premiul Global Impact, al Recording Academy (Academiei de Înregistrări). Mariah Carey s-a afișat într-o ținută super senzuală, aurie. Cântăreața pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe.

Mariah Carey, Getty (8) jpg

Mariah Carey a fost sclipitoare cu o ținută ”câștigătoare”, în nuanțe de bronz. Ca o zeiță, diva și-a etalat formele-i apetisante, într-un body îndrăzneț, iar partea de jos a fost acoperită doar de un voal.

Joi a fost recunoscută la Recording Academy Honors, căci Mariah Carey a primit premiul Global Impact la Recording Academy Honors, prezentat de Black Music Collective.

Vedeta în vârstă de 54 de ani nu contenește să uimească. Arată foarte bine, este exuberantă și plină de vitalitate.

Ca de fiecare dată, a primit trofeul cu foarte mare bucurie.

Muzica soul a fost recunoscută. Printre laureați, s-a aflat și Lenny Kravitz.

Interpreta numeroaselor evergreen-uri și-a revenit spectaculos, după ce s-a confruntat, în etape, atât cu oscilațiile de greutate, cât și cu afecțiunile psihice.

Povestea divei supreme începe în New York, unde s-a născut dintr-o mamă albă irlandeză şi un bărbat de culoare venezuelean. Părinţii ei au divorţat când Mariah avea trei ani, moment în care Patricia a încercat din răsputeri să-şi întreţină copiii. Sora mai mare a cântăreţei a ajuns dependentă de droguri, s-a măritat şi a devenit mamă la numai 15 ani, după care s-a prostituat şi s-a îmbolnăvit de SIDA.

Spitalizată după cădere psihică

Carey a spus de multe ori că s-a folosit de muzică pentru a evada din realitatea cruntă în care trăia. A început să lucreze ca backing vocal de la 12 ani, iar, la 19, a fost descoperită de şeful de la Sony, Tommy Mottola, cu care s-a şi măritat. După patru ani de mariaj, a divorţat şi l-a acuzat pe soţ că a încercat să-i controleze întreaga viaţă.

În 2001, Mariah a fost spitalizată după o cădere psihică şi fizică şi a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. „Nu-mi venea să cred!”, a spus diva pentru People. „Până recent am trăit negând realitatea, izolându-mă de toţi de teamă că cineva o să-mi facă povestea cunoscută”, a declarat Carey în 2018. „A fost o povadă prea grea ca să continui să o duc în spate. Am căutat şi am primit tratament, într-un final, şi m-am înconjurat numai de oameni pozitivi. Mai mult, mi-am concentrat întreaga atenţie pe ceea ce îmi place cel mai mult să fac – să compun melodii şi să le cânt.”

Vedeta e de părere că problemele psihice pe care le-a avut au fost „preţul care trebuia plătit pentru o viaţă trăită sub lumina reflectoarelor”.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg