Mariah Carey, defăimată în online după ce a făcut o gafă monumentală!

3 octombrie, 2017
mariah carey jpeg

Luni dimineaţă, Mariah Carey avea plănuită o intervenţie live în emisiunea ”Good Morning Britain” pentru a vorbi despre concertele de Crăciun pe care le va susţine în Londra şi Paris. Numai că, odată intrată în direct, prezentatorul Piers Morgan a schimbat ordinea discuţiei şi a întrebat-o pe artista de 47 de ani despre evenimentul şocant ce a avut loc în Las Vegas şi care s-a soldat cu 50 de persoane decedate şi 400 de răniţi. Ce a urmat a iscat o adevărată isterie în mediul online.

image

Mariah Carey a avut o intervenţie live din luxoasa sa reşedinţă din Beverly Hills în emisiunea moderată de Piers Morgan. Artista trebuia să vorbească despre intinerariul concertelor de Crăciun, numai că moderatorul a adus în discuţie evenimentul sângeros din Las Vegas, oraş de care Mariah Carey este profund legată, dat fiind faptul că acolo concertează la Caesar Palace.

Aşa se face că Mariah a declarat că nu ştie prea multe despre cele întâmplate, dar că e profund înduerată şi că speră ca totul să ajungă la sfârşit mai devreme decât mai târziu. ”Mă rog pentru victime. L-au prins pe atacator? Este îngrozitor! Repet, mă rog pentru victime şi sper ca totul să se termine cât de repede posibil. Am petrecut mult timp în Vegas şi ce s-a petrecut acolo e o adevărată tragedie”, au fiost cuvintele divei luată prin surprindere de către moderatorul emisiunii.

Şi poate cele spuse de ea n-ar fi fost atât de nepotrivite, dacă nu le emitea din confortul casei sale din lux, fiind îmbrăcată cu o rochie sirenă şi având un pom împodobit în spatele ei. Sau cel puţin asta au avut de reproşat cei care urmăreau emisiunea dimineaţă şi voiau să afle cât mai multe detalii despre soarta celor răniţi în cumplitul incident. ”Pe bune, asta chiar se întâmplă? Vorbeşte despre durere stând tolănită pe canapeaua ei de lux?”, ”de ce are un brad împodobit în luna octombrie?”, ”Oamenii mor şi Mariah Carey empatizează în timp ce stă ca o divă în lux”, ”Ce are de-a face această tragedie cu Mariah Carey? Şi de ce are Mariah un pom împodobit la început de octombrie?”, au fost câteva dintre reacţiile celor revoltaţi în mediul online.

image image image image image image image

După cum era de aşteptat, moderatorul emisiunii, conştient de reacţiile stârnite, a preferat să încheie transmisiunea artistei şi să relateze pe larg subiectul de interes general.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg