Mariah Carey, disperată spre altar. Cum va arăta nunta numărul 3?

18 aprilie, 2016
Wedding of Mariah Carey and Tommy Mottola jpeg

Mariah carey şi logodnicul James Packer

Când diva supremă anunţă că se mărită, chiar şi pentru a treia oară, să vă aşteptaţi la mama tuturor nunţilor. Până la urmă, ginerele este miliardar, iar Mariah îi priveşte averea ca pe un cec în alb pentru toate extravaganţele visate de ea, în ziua cea mare.

O zi care se preconizează a deveni realitate undeva, la sfârşitul anului. A treia nuntă, cum spuneam, în 46 de ani. Până la urmă, James Packer însuşi a deschis cutia Pandorei cu acel inel de logodnă de-o opulenţă manelistică, tradusă într-un diamant cu 35 de carate şi o notă de plată de 10 milioane de dolari. Şi o bijuterie care-ar avea nevoie de propria ei echipă de bodyguarzi... Or fi contat şi apropourile lui Marah, care ar fi dat de înţeles că-şi doreşte un inel mai scump decât cel pe care i l-a dăruit Richard Burton lui Elizabeth Taylor. O „sărăcie“ de 8,8 milioane de dolari...

Pe principiul „n-o să fie o nuntă mare, dar o să fie grandioasă“, de la Mariah citire, ei bine, apropiaţii cântăreţei au dezvăluit că aceasta este pur şi simplu obsedată de ideea de a face din nunta ei evenimentul cel mai strălucitor. Din toate timpurile!

„De-abia acum începe James să vadă realitatea din spatele reputaţiei lui Mariah. Va fi mai greu de mulţumit decât oricare dintre nevestele şi iubitele lui“, spune o sursă pentru revista americană „Star“. Şi nu e ca şi cum australianul n-ar fi trecut, la rândul lui, prin astfel de momente. A mai mers la altar de două ori, o dată alături de modelul Jodhi Meares, în 1999, şi cel mai recent, când i-a spus „Da“ cântăreţei Erica Packer, în 2007. A doua fostă se iubeşte acum cu Seal, dar asta nu contează. Undeva după Erica şi înainte de Mariah s-a intercalat şi superba Miranda Kerr, ba chiar unii au mers până acolo încât au susţinut că afaceristul ar fi motivul despărţirii manechinului de fostul soţ, Orlando Bloom. Se întâmpla prin 2014, exact acelaşi an în care s-au întâlnit viitorii domn şi doamna Packer. Şi aşa ajungem la întrebarea de un milion de dolari: cum a reuşit o Mariah destul de plinuţă şi, deci, departe de cea mai bună formă a ei, să i-l fure pe afacerist Mirandei, despre care este inutil să mai scriem cât de bine arată?

Diva, într-un concert la Londra

Problema este că, atunci când porţi pe inelar cel mai scump diamant din lume, ar fi chiar dubios să nu ai parte şi de o nuntă pe măsură, iar Mariah ştie asta.

De fapt, mai multe nunţi, c-ar fi de neînţeles să se limiteze doar la o ceremonie. Iniţial, era vorba să se ţină în Tahiti, acolo unde îi place lui James să-şi ancoreze iahtul, un luxuriant model Arctic P.

„Între timp,Mariah  s-a răzgândit şi-ar vrea mai multe evenimente, în locaţii diferite. Ar vrea să organizeze ceva în Sydney şi altceva la Disney World. Având la dispoziţie buzunarele largi ale lui James, are multe scenarii în minte. Şi vrea ca toate să devină realitate“, spun apropiaţii divei.

Şi nu ne puneţi să începem discuţiile despre rochie, este o chestiune care doare şi mai tare. Evident că Mariah a şi început procesul de selecţie a unor piese cu preţuri ameţitoare, a se citi suta de mii de dolari, şi desigur că n-a găsit-o încă pe cea perfectă pentru o divă ca ea.

Problema este că mirele, unul mult mai bogat decât cântăreaţa cea cu pretenţii (4,7 miliarde de dolari vs 500 de milioane de dolari), este mai degrabă genul modest. Iar extravaganţele pe care i le pregăteşte mireasa ar putea să-l pună pe gânduri, spun gurile rele. În sensul că s-ar putea întreba dacă nu cumva se complică degeaba.

Mariah Carey şi Tommy Mottola, primul soţ

Recapitularea „I Do“-urilor

Nunta numărul 1

S-a întâmplat în 1993, iar mirele s-a ridicat la înâlţimea portofelului lui James Packer. A fost vorba de bosul de la Sony Music, Tommy Mottola, care-i devenea soţ unei Mariah mai cu picioarele pe pământ decât este azi. La 23 de ani, artista era prea tânără pentru aerele de divă. Dar Mottola a reuşit să-i inoculeze iubirea pentru dezmăţ financiar, organizându-i o nuntă de jumătate de milion de dolari, în New York, cu 300 de invitaţi şi cumpărându-i o rochie de mireasă de 25.000 de dolari de la Vera Wang, cu o trenă ca cea a prinţesei Diana. Patru ani mai târziu, Mariah îşi părăsea soţul cu 20 de ani mai în vârstă, pretinzând că mariajul a fost unul infernal. Posibil, însă la nuntă s-a simţit ca-n Rai.

Mariah Carey şi Nick Cannon, la reînnoirea jurrămintelor din 2012, in Paris

Nunta numărul 2

În cazul acesta, omul cu banii a fost chiar Mariah, iar prezentatorul TV Nick Cannon, fericitul care s-a bucurat de ei. Nunta din 2008 a fost una mai restrânsă decât prima, dar factorul „va va voom“ n-a putut lipsi nici acum. Totul s-a întâmplat în secret şi la apus de soare, pe plaja exclusivistă a reşedinţei din Bahamas a divei, acolo unde Mariah şi-a adus cei 25 de invitaţi atent selecţionaţi cu avionul privat şi i–a cazat la un hotel foarte scump. În plus, mireasa a mai cerut două transporturi speciale: două avioane particulare care să aducă aranjamentele florale, respectiv tortul. Probabil că artista este un mare fan al ceremoniilor nupţiale, altfel nu înţelegem de ce, în fiecare an, a ţinut să-şi reînnoiască jurămintele prin evenimente aproape la fel de opulente precum nunta, la Paris, Disneyland sau aiurea. Să luăm ca exemplu a cincea aniversare a căsătoriei, din 2013! Mariah a plătit o sumă de ordinul zecilor de mii de dolari pentru a-i spune încă o dată „Da“ lui Nick, în Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită din Disneyland, în faţa a 250 de invitaţi şi a gemenilor lor, Moroccan şi Monroe. Şi asta nu e tot. Mariah a sosit la ceremonie într-o trăsură trasă de cai şi a purtat o rochie de prinţesă. După eveniment, invitaţii au putut admira un uriaş foc de artificii, iar recepţia a avut loc în regiunea Fantasyland din parcul de distracţii, piesele de rezistenţă fiind şampania în valoare de 10.000 de dolari şi florile, pentru care Mariah a plătit alţi 15.000. După a şasea astfel de extravaganţă fără rost (de ce-ar trebui să-ţi înnoieşti jurămintele în fiecare an?), la mai puţin de un an, Nick şi Mariah au depus actele de divorţ. Probabil că se săturase şi Nick de atâtea „Da“-uri.

Foto: guliver/rex features/getty images, facebook, instagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg