Duet adorabil de Crăciun! Fiica lui Mariah Carey și-a făcut debutul muzical alături de celebra sa mamă

12 decembrie, 2022
mariah carey, în război cu bona copiilor  sursa   Profimedia jpg

Primul duet de Crăciun cu fiica sa Monroe pentru regina neîncoronată a cântecelor de Crăciun.

În luna decembrie, Mariah Carey pare că-și activează toată energia magică a sărbătorilor, mai ales că are o super putere: cântecul ”All I want for Christmas is you”, un ever-green al melodiilor de sărbători. Este imposibil parcă să petrecem un decembrie fără consacratele melodii ”All I want for Christmas is you”, ”Last Christmas” sau filmul ”Singur acasă”.

Și cum Mariah Carey este într-o formă de zile mari, i s-au solicitat numeroase cântări. Cea mai recentă s-a desfășurat în Canada, iar languroasa divă a cântat alături de fiica sa, pentru prima dată. Iar spectacolul a fost uluitor.

Se vede treaba că Monroe îi calcă pe urme celebrei sale mame. Fiica de 11 ani a artistei părea că este un înger de Crăciun, lângă superba sa mamă în vârstă de 52 de ani. Starul a cântat cu fiica sa la Toronto, în show-ul său “Merry Christmas to All”.

Mariah Carey este mama gemenilor Monroe și Moroccan pe care îi are cu fostul soț, Nick Cannon, un adevărat crai, care își așteaptă acum al 12-lea copil. Artista s-a despărțit de exoticul bărbat în 2014. Au trăit o poveste de iubire furtunoasă, condimentată cu trei ceremonii de nuntă, câte una în fiecare an. „Eu îi încurajez pe toţi să facă acest lucru. Dacă eşti fericit şi iubeşti, sărbătoreşte din toată inima asta!”, spunea Nick Cannon despre tradiția nunților anuale.

Mariah Carey și Monroe au avut ținute asemănătoare, albe, și au cântat emoționant pe scenă “Away In A Manger”.

”Ea este fetița mea. Acum 11 ani, am primit cel mai prețios dar.”, a mărturisit artista premiată cu Grammmy mulțimii strânse la concert. ”Acesta este primul nostru duet.”, a mai adăugat superba și talentata Mariah Carey.

Acest concert este primul dintr-o serie de patru dedicate Crăciunului. Duminică mai are o reprezentație la Toronto, după care următoarele două concerte le va susține la New York, în emblematica Madison Square Garden.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia