Mariah Carey este o ciudată închipuită!

26 mai, 2015
damizza jpeg

Asta susţine un fost iubit de-al artistei, producătorul muzical Damion Young, într-un interviu pentru "Daily Mail", în care face numeroase dezvăluiri uluitoare despre diva Mimi care trăieşte într-un univers paralel

Asta susţine un fost iubit de-al artistei, producătorul muzical Damion Young, într-un interviu pentru "Daily Mail", în care face numeroase dezvăluiri uluitoare despre diva Mimi care trăieşte într-un univers paralel

Cei doi s-au apropiat pe vremea când Mariah lansa hituri precum "I still believe", o melodie produsă, de altfel, împreună cu Damion. Acum, Damion povesteşte că l-a legat de Carey o prietenie de nouă ani, timp în care a existat şi o relaţie intimă între ei, deşi artista se mai întâlnea cu alţi bărbaţi în acelaşi timp. Din această ipostază, Damion a rememorat, în interviul amintit, câteva episoade trăite alături de Mariah, care dovedesc că diva a pierdut contactul cu realitatea.

Odată, Damion aka Damizza şi Mariah au plecat cu anturajul în vacanţă la Cabo San Lucas, în Mexic, unde artistei nu i s-a părut, însă, suficient de cald. Iar când un asistent i-a spus că în Acapulco temperatura e la fel - doar cu un grad mai mult - Mariah a hotărât pe loc să plece într-acolo. Dar odată ajunşi la Acapulco, Mariah şi-a dat seama că ar fi preferat să se distreze la parcul Disney, aşa că s-au întors cu toţii în avionul privat şi au zburat spre Florida. Epuizantă o vacanţă cu Mariah, nu-i aşa?

image

"Când ne cazam, niciodată nu voia să aibă de-a face staff-ul hotelului", a mai povestit Daimon, care şi-a amintit şi de regula din bakstage: nimeni n-are voie să se uite la ea ori să vorbească cu ea, o clauză prevăzută, de altfel, în contractul ei standard. Alte ciudăţenii? Da, Mariah nu poartă niciodată pantofi fără toc. În 2001, când a fost internată de urgenţă suferind de deshidratare, Daimon i-a adus o pereche de pantofi sport, pe care Mariah i-a refuzat. Chiar şi acasă, în momentele de relaxare, când merge desculţă, păşeşte pe vârfuri. Damion spune că explicaţia pentru acest gen de comportament este simplă: "Vedetele ca Mariah nu au conversaţii normale cu oameni normali. Nimeni nu le spune când greşesc. Mereu sunt aprobaţi şi ridicaţi în slăvi, chiar atunci când nu e cazul!"

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}