Mariah Carey, între agonie şi extaz!

9 mai, 2015

Pe 30 ianuarie, spectatorii veniţi la Festivalul de Jazz şi Blues din Jamaica au vrut să-şi arunce biletul de 175 de euro pe care l-au plătit pentru a o asculta live pe Mariah Carey. Şi asta pentru că şi-au dat seama, cu dezamăgire, că zvonul pornit din Tokyo

Cântăreaţa, care se lăuda odată că poate să atingă cinci octave, abia reuşeşte acum să ducă un concert la bun sfârşit. Şi asta din cauza haosului care-i guvernează viaţa personal.

Pe 30 ianuarie, spectatorii veniţi la Festivalul de Jazz şi Blues din Jamaica au vrut să-şi arunce biletul de 175 de euro pe care l-au plătit pentru a o asculta live pe Mariah Carey. Şi asta pentru că şi-au dat seama, cu dezamăgire, că zvonul pornit din Tokyo, în octombrie 2014, la primul ei concert din turneul mondial, şi reluat odată cu prestaţia ei de Crăciun, s-a adeverit: din idolul lor a rămas doar umbra talentului adulat odinioară. Abia sufl ând, diva a urcat pe scenă şi, ca şi când n-ar mai fi cântat de câţiva ani buni, a ţinut cu greu linia melodică a pieselor sale, falsând grav pe alocuri şi încasând huiduieli la scenă deschisă. Un moment penibil, peste care cântăreaţa a trecut cu niscaiva băutură şi ceva praf narcotic – dacă e să le dăm crezare surselor din culisele turneului său.

De altfel, nu este prima dată când Mariah este suspectată că s-ar deda la droguri şi alcool. Primele semne le-ar fi dat în 2010, la Festivalul de Film Palm Springs, unde părea destul de... tulburată. Câteva luni mai târziu, fanii au văzut-o clătinându- se pe scena de la People’s Choice Awards 2010, unde a urcat sprijinită de soţul ei, Nick Cannon. Iar în mai 2011 a fost vizitată de reprezentanţii Serviciilor pentru Protecţia Copilului din SUA imediat după ce i-a adus pe lume, prin cezariană, pe gemenii săi, Moroccan şi Monroe (4). Chipurile, o asistentă i-ar fi recomandat să consume bere neagră pentru a stimula lactaţia. Cert e că, odată cu furtunile din viaţa ei personală, în urma cărora Mariah a decis să divorţeze, dar şi cu insuccesul ultimelor două albume, cântăreaţa a intrat pe o pantă descendentă, marcată de nervozitate accentuată, depresie şi îngrăşare progresivă. Cei din anturajul ei, precum asistentele personale şi bonele copiilor săi, dezvăluie că de multe ori umblă prin casă ameţită de vin şi de siropul de tuse pe bază de codeină, de care ar fi dependentă, staff-ul fi ind nevoit să-i stea la dispoziţie până la 17-18 ore pe zi. Iar una dintre bone, Simonette Da Costa, care a şi dat-o în judecată pentru neplata orelor suplimentare, a povestit că trebuia să îi cânte artistei înainte de culcare, atunci când se simţea tristă.

Subiectul toanelor ei a revenit pe tapet luna trecută când Nick, nemulţumit de „felia“ de 10 milioane $ oferită de Mariah la partaj, a ameninţat că va scoate o autobiografi e explozivă. „Va povesti despre consumul de droguri, ciudatele obiceiuri alimentare, psihozele, bârfele de culise despre alţi colegi de breaslă şi plăcerile sexuale, dar şi de ce crede că el ar trebui să primească custodia completă a gemenilor. Şi-aşa, Mariah a spus că ea nu voia să devină mamă“, a declarat o sursă citată de Daily Mail. Ceva, însă, pare să-l fi întors din drum pe Nick, mai ales după reuniunea de Paşte, de vreme ce deunăzi a început să vorbească despre o posibilă împăcare. Să fi e vorba, oare, despre regrete ori totul e legat de averea de 225 de milioane $ a divei?

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}