Mariah Carey: Mamă printr-o minune

29 noiembrie, 2010
hepta 167919 jpeg

După ce-a pierdut o sarcină, iar tratamentele de fertilizare in vitro păreau să nu dea roade, Mariah Carey (41) se simte cu adevărat binecuvântată că, în scurt timp, îşi va strânge odorul mult aşteptat la piept. Când a făcut primul test, nu i-a venit să creadă că ceea ce i se întâmplă e adevărat, aşa că, sub privirile

După ce-a pierdut o sarcină, iar tratamentele de fertilizare in vitro păreau să nu dea roade, Mariah Carey (41) se simte cu adevărat binecuvântată că, în scurt timp, îşi va strânge odorul mult aşteptat la piept.

Când a făcut primul test, nu i-a venit să creadă că ceea ce i se întâmplă e adevărat, aşa că, sub privirile en­tuziasmate ale soţului ei, Nick Cannon (29), a continuat până când în baia ei s-a strâns o întreagă colecţie de tes­te pozitive. Dar asta n-a fost de-ajuns s-o convingă pe Mimi, cum îi spun prietenii, că e într-adevăr gravidă. A aşteptat confirmarea analizelor de sânge şi abia atunci s-a putut privi în oglindă ca o viitoare mămică. Asta pentru că, într-un moment al vieţii ei, Mariah în­cetase să mai creadă că va putea vreodată să-şi ţină în braţe propriul copil. A fost, practic, un miracol.

Iniţial, mariajul ei cu boss-ul de la Sony, Tommy Mottola, i-a descurajat orice pornire maternală. Iar cariera, care i-a pretins mereu să fie în competiţie cu ea însăşi, dar şi cu mai tinerele talente ce veneau din urmă, era un pretext suficient pentru ca familia să nu fie niciodată, în mod oficial, o prioritate pentru ea. Şi pro­babil că nici partenerii pe care i-a avut după divorţul de Mottola, Derek Jeter şi Luis Miguel, n-au dat semne că ar fi vrut să aibă un copil cu ea. În schimb, mult mai tânărul Nick Cannon, de cum a cunoscut-o, nu şi-a ascuns niciodată intenţiile.Acelea de a deveni cât mai curând tată, mai ales că el provine dintr-o familie numeroasă. Iar, la o primă vedere, Mariah părea nu doar disponi­bilă, ci şi cu o construcţie fizică generoasă, nu­mai bună de purtat în pântece prunci sănătoşi. Toate până la proba contrarie, căci testele de sarcină se încăpăţânau să nu le dea vestea cea bună.

image

De-abia atunci Mimi a conştientizat că ceasul a început să ticăie cu repezi­ciune şi pentru ea şi că era cazul să ia măsuri. Surse din anturajul său au dezvălu­it că, de doi ani încoace, cântăreaţa a tot încercat să rămână gravidă, lucru confirmat de fotografiile paparazzi­lor, care au surprins-o intrând de mai multe ori într-un centru medical de fertilizare din California. Ar fi putut fi un boom de presă, dacă Mariah ar fi dorit să împărtăşeas­că secretul cu fanii ei. Dar, precaută, ea s-a limitat la a-şi anunţa rudele şi pe cei mai apropiaţi prieteni. Doar nu uitase cât de greu i-a fost să treacă peste un avort spontan, chiar la câteva luni după căsă­toria ei precipitată cu Nick, din aprilie 2008, fără ca publicul să fi ştiut de trauma ei la acea vreme. A fost de nesuportat! Sarcina se oprise din evoluţie în al doilea trimestru, iar medicii n-au avut altă soluţie decât s-o opereze.

Aşa că acum, deşi mulţi bănuiau că e gra­vidă, ea a aşteptat cu sufletul la gură ca medicii să-i dea un pronostic optimist, că va trece cu brio peste această nouă încercare. „Diva divelor“, aşa cum o alintă soţul ei, a ascultat cuminte indicaţiile medicilor, iar acum, după îndelungi aşteptări şi rugăciuni, poate spune cu mâna pe inimă că la primăvară va naşte primul ei copil. E-adevărat că acum se simte fără vlagă şi că stă mai mult în casă, îmbrăcată într-o pijama largă, iar poftele n-o ajută deloc să-şi ţină greutatea sub control. Cel mai adesea, pofteşte la pizza cu ardei copţi şi la cheese­burgeri cu cartofi prăjiţi, iar Nick o răsfaţă cu bunătăţi de tot felul. Singurul hop pe care-l mai are de trecut e naşterea propriu-zisă, la care se gândeşte cu mari emoţii.

Foto: Guliver/Rex Features, HeptaRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg