Mariah Carey, moment erotic pe scenă cu iubitul Bryan Tanaka. Gemenii ei erau în sală!

21 august, 2017
mariah carey gettyimages 835721178 jpg jpeg

Mariah Carey a reuşit să le închidă gura criticilor, care au acuzat-o în ultimele luni că performanţele ei vocale sunt slabe, dând un spectacol de zile mari, sâmbătă, în Madison Square Garden. Totuşi, a existat un aspect al apariţiei ei care a dezamăgit.

Alături de Bryan Tanaka

În vârstă de 47 de ani, Mariah Carey este deopotrivă iubită şi dispreţuită. Zilele trecute, aceasta a acceptat din nou invitaţia lui Lionel Richie de a concerta în turneul muzical „All the hits”, interpretând unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale în faţa a mii de fani strânşi în Madison Square Garden, în New York.

Purtată pe braţe de dansatori

Mariah a demonstrat, aşadar, că are una dintre cele mai preţioase voci şi că melodiile ei sunt nemuritoare. Totuşi, fanii au avut de reproşat faptul că artista a pus în scenă un spectacol mult prea sexy, alături de tinerelul ei iubit, dansatorul Bryan Tanaka, şi totul sub privirile gemenilor ei, Moroccan şi Monroe.

Ei bine, cam aşa e, căci Mariah s-a lăsat purtată pe braţe şi pipăită atât de dansatorii ei obişnuiţi, cât şi de iubitul ei, avansat pe post de coregraf. Mai mult de atât, diva de 47 de ani a schimbat nu mai puţin de trei outfituri extrem de sexy, care i-au pus în evidenţă formele voluptuoase. Una dintre rochii era chiar transparentă, oferindu-le celor prezenţi o imagine greu de uitat.

L-a urcat pe fiul ei, Moroccan Scott Cannon, pe scenă

Desigur, şi de data aceasta, au existat voci care au făcut referire la ţinutele nepotrivite siluetei artistei, însă acestea au fost reduse la tăcere rapid de energica interpretare a artistei şi de hiturile nemuritoare.

image image

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg