Mariah Carey şi fostul soţ se împacă. Vezi în ce condiţii!

3 decembrie, 2014

La cinci luni de la despărţirea anunţată de Mariah Carey, iată că relaţia ei cu fostul soţ Nick Cannon intră pe un făgaş normal. Cei doi şi-au împărţit atribuţiile părinteşti şi par să aibă o relaţie civilizată de dragul copiilor lor.

La cinci luni de la despărţirea anunţată de Mariah Carey, iată că relaţia ei cu fostul soţ Nick Cannon intră pe un făgaş normal. Cei doi şi-au împărţit atribuţiile părinteşti şi par să aibă o relaţie civilizată de dragul copiilor lor.

Disputele stârnite de despărţirea subită a celor cei doi par să se fi terminat. Astfel, după ce cântăreaţa Mariah Carey şi Nick Cannon şi-au împărţit averea de 522 de milioane de dolari fără probleme, graţie contractului prenupţial pe care l-au semnat atunci când s-au căsătorit, toate problemele pare că s-au spulberat. Chiar şi custodia celor opt câini ai cuplului a fost bine stabilită.

În această notă fericită, cei doi au anunţat că-şi vor petrece sărbătorile de iarnă împreună, pentru ca tatăl gemenilor să nu se înstrăineze de copii săi. “Viaţa continuă. Vreau să mă asigur că vom avea o vacanţă de iarnă grozavă împreună.”, a declarat artistul în vârstă de 34 de ani pentru publicaţia In Touch. Ba mai mult, Nick a declarat că destinaţia va fi una în care se pot bucura de sporturile de sezon, precum Aspen.

Întrebat fiind ce relaţie este între el şi fosta lui soţie, acesta a oferit un răspuns suprinzător, povestind că vorbesc zilnic, fie că se sună, fie că vorbesc prin mesaje. Însă, vedeta ţine să precizeze că procedează în maniera aceasta doar pentru a fi la curent cu toate noutăţile despre copii săi, nicidecum că ar mai avea ceva de împărţit cu Mariah. “ Orice fac este pentru binele lor. Îmi doresc să fiu cel mai bun tată cu putinţă. “, este ceea ce a adăugat Nick Cannon.

Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg