Mariah Carey şi Nick Cannon şi-au reînnoit jurămintele de nuntă în spital

3 mai, 2011

Având în vedere că ziua de 30 aprilie, data la care cei doi s-au căsătorit în urmă cu patru ani, i-a prins anul acesta în maternitate, cântăreaţa şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele de nuntă în spital. Mariah Carey i-a adus pe lume pe gemenii

Având în vedere că ziua de 30 aprilie, data la care cei doi s-au căsătorit în urmă cu patru ani, i-a prins anul acesta în maternitate, cântăreaţa şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele de nuntă în spital.

Mariah Carey i-a adus pe lume pe gemenii ei şi ai lui Nick Cannon pe data de 30 aprilie. Tot atunci serba celebra pereche patru ani de mariaj. Aşadar cei doi soţi şi-au declarat dragostea, ca-n fiecare an, însă într-un loc inedit: pe patul de maternitate. „De-abia am făcut o nuntă în spital!”, a postat Cannon pe pagina lui de Twitter a doua zi după ce deveniseră părinţi. „Mariah arată foarte bine, iar copiii sunt minunaţi!”, a declarat pentru „US” preotul Al Sharpton, care a susţinut ceremonia. „Sunt emoţionat de legătura spirituală dintre Mariah şi Nick. Ei nu i-au permis faimei lor să-i despartă de Dumnezeu”, a conchis acesta.