Mariah Carey, slăbită în Photoshop şi comparată cu Jennifer Lopez

22 august, 2017
mariah carey, jennifer lopez jpeg

Asta da duel al divelor! Mariah Carey şi Jennifer Lopez concurează acum la titlul de cea mai frumoasă apariţie de pe coperta unei reviste celebre. Cu o diferenţă de vârstă de un ani, nici nu putem să facem comparaţie între cele două, care arată total diferit. Jennifer Lopez ( 48 de ani) şi Mariah ( 47 de ani) sunt de-a dreptul fascinante pe coperta revistei Paper Magazine, ediţia specială din Las Vegas. Sunt faimoase încă de la începutul anilor 2000 şi, ce-i drept, arată fabulos în aceste fotografii, în ciudat faptului că, în privinţa uneia dintre ele, Photoshop-ul a făcut minuni.

image

Da, despre Mariah Carey este vorba, care a abuzat de acest program de editat pentru a scăpa de kilogramele în plus, măcar în fotografii. Dacă în revistă pare spectaculoasă, cu o talie conturată şi o faţă mult slăbită, în cele mai recente imagini din concertul său are nişte forme voluptoase în adevăratul sens al cuvântului. A vrut să facă un show sexy şi a fost îndelung criticată pentru felul cum arată şi cum se îmbracă pe scenă sau în viaţa de zi cu zi.

image

Spre deosebire de el, J. LO, cu doar un an mai tare, arată impecabil, cochetează cu sportul şi oferă show-uri de dans energic, incredibile în concertele sale. Mai mult de atât, se îmbracă provocator, dar chiar are ce expune - picioare lungi şi frumoase, un fund bombat, un decolteu generos şi un abdomen tonifiat. Este drept că Mariah arată fabulos în acest nou shooting foto, dar pozele sunt departe de adevăr. Într-un dress plasă şi cu sânii acoperiţi de podoaba capilară, artista a pozat provocator. Totuşi, haideţi să vedem şi fotografiile de acum câteva zile, care arată o altfel de Mariah, cu multe kilograme în plus în viaţa reală!

image

În schimb, ştim despre Jennifer că arată fabulos, este plină de muşchi şi are un corp armonios. Pentru această copertă ea a fost o regină încoronată, îmbrăcată într-un costum foarte sexy şi sclipitor, care i-a scos în evidenţă bustul. A purtat un make-up impecabil, dar nimic nu ne mai surprinde, pentru că fix aşa o putem vedea şi în concertele sale.

Ambele artiste au o mulţime de spectacole în Las Vegas, cu un succes răsunător. Una rupe scena cu dansurile sale senzuale şi energice, cealaltă, uşor mai înceată, se foloseşte de dansatori pentru coregrafie.

Foto: Instagram, Twitter, Paper Magazine/ James WhiteRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg