Mariah Carey, superbă și sexy la aniversarea a 55 de ani! Diva s-a afișat în rochiță mini, strălucitoare

2 aprilie, 2024

Autoarea hitului Fantasy și-a înnebunit fanii cu look-ul său de tinerică, deși se afla în plină aniversare a unei vârste mai degrabă serioase: 55 de ani.

Mariah Carey, Getty (9) jpg

Mai sexy și mai voluptoasă ca oricând, artista celebră pentru hitul său ”All I want for Christmas is you” și-a revenit complet din punct de vedere al siluetei, după ce câțiva ani a avut mai multe kilograme în plus. Oricum acestea n-au deranjat-o prea tare, căci Mariah Carey nu renunță la fustele scurte, indiferent cât de groase sau subțiri îi sunt picioarele.

Când e vorba de divă, nu ne putem referi doar la O ZI de naștere, ci la un carusel de evenimente care îi marchează aniversarea.

Cântăreața a împlinit recent 55 de ani, ocazie cu care a fost vizibilă în spațiul virtual și a făcut o paradă de ținute demne de o sărbătorită!

Mariah Carey a impresionat anume într-o rochie cu paiete, foarte scurtă. Artista arată fenomenal la 55 de ani: este suplă, voluptoasă, provocatoare și tânără.

Nu zicem nu, sigur că nu sunt excluse corecțiile estetice, însă rezultatul este fabulos.

Mariah Carey, Instagram PNG

Ca să dea startul petrecerii, a postat anterior o fotografie de pe un iaht, unde este vizibil cât de fericită e. Mariah poartă tot o rochie sclipitoare, albastră, de data aceasta.

Mariah Insta jpg

Într-o declarație pe care a dat-o cu ocazia altei zile de naștere, diva a mărturisit: ”Eu nu am zile, am aniversări. Și am observat că oamenii care decid să nu aibă zile de naștere, pur și simplu nu le au”. Așadar, ea preferă o celebrare mai extinsă, mai plină de sevă și semnificații.

Căci nimic nu e simplu, când vine vorba de divă.

Cel mai recent, a avut o apariție publică spectaculoasă la Premiile Grammy din februarie 2024. Aici Mariah Carey a urcat pe scenă și i-a acordat trofeul lui Miley Cyrus pentru ”Cel mai bun artist pop”. Preferința artistei pentru glam este evidentă, căci și cu această ocazie a fost strălucitoare și răvășitoare!

Mariah Carey, Grammy, GettyImages jpg

Foto: GettyImages & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg