Mariah Carey, superbă și sexy la aniversarea a 55 de ani! Diva s-a afișat în rochiță mini, strălucitoare

2 aprilie, 2024

Autoarea hitului Fantasy și-a înnebunit fanii cu look-ul său de tinerică, deși se afla în plină aniversare a unei vârste mai degrabă serioase: 55 de ani.

Mariah Carey, Getty (9) jpg

Mai sexy și mai voluptoasă ca oricând, artista celebră pentru hitul său ”All I want for Christmas is you” și-a revenit complet din punct de vedere al siluetei, după ce câțiva ani a avut mai multe kilograme în plus. Oricum acestea n-au deranjat-o prea tare, căci Mariah Carey nu renunță la fustele scurte, indiferent cât de groase sau subțiri îi sunt picioarele.

Când e vorba de divă, nu ne putem referi doar la O ZI de naștere, ci la un carusel de evenimente care îi marchează aniversarea.

Cântăreața a împlinit recent 55 de ani, ocazie cu care a fost vizibilă în spațiul virtual și a făcut o paradă de ținute demne de o sărbătorită!

Mariah Carey a impresionat anume într-o rochie cu paiete, foarte scurtă. Artista arată fenomenal la 55 de ani: este suplă, voluptoasă, provocatoare și tânără.

Nu zicem nu, sigur că nu sunt excluse corecțiile estetice, însă rezultatul este fabulos.

Mariah Carey, Instagram PNG

Ca să dea startul petrecerii, a postat anterior o fotografie de pe un iaht, unde este vizibil cât de fericită e. Mariah poartă tot o rochie sclipitoare, albastră, de data aceasta.

Mariah Insta jpg

Într-o declarație pe care a dat-o cu ocazia altei zile de naștere, diva a mărturisit: ”Eu nu am zile, am aniversări. Și am observat că oamenii care decid să nu aibă zile de naștere, pur și simplu nu le au”. Așadar, ea preferă o celebrare mai extinsă, mai plină de sevă și semnificații.

Căci nimic nu e simplu, când vine vorba de divă.

Cel mai recent, a avut o apariție publică spectaculoasă la Premiile Grammy din februarie 2024. Aici Mariah Carey a urcat pe scenă și i-a acordat trofeul lui Miley Cyrus pentru ”Cel mai bun artist pop”. Preferința artistei pentru glam este evidentă, căci și cu această ocazie a fost strălucitoare și răvășitoare!

Mariah Carey, Grammy, GettyImages jpg

Foto: GettyImages & InstagramRecente pe Ok! Magazine

vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones la Cannes 2023, alături de fiica lor, Foto Getty (1) jpg
Donald și Melania Trump, GettyImages (2) jpg
FotoJet Sarah Michelle Gellar jpg
FotoJetJ Lo NY jpg