Mariaje eşuate! Staruri care s-au căsătorit la vârste fragede

28 mai, 2015

Ele n-au avut parte de ”iubire până la adânci bătrâneţi”, iar unii ar pune acest eşec pe baza faptului că multe vedete s-au căsătorit pe când aveau doar 20 de ani. Nu ştim dacă acesta este un adevăr, dar ştim câteva vedete care s-au căsătorit de tinere şi au divorţat la puţin timp de la nuntă!

Ele n-au avut parte de ”iubire până la adânci bătrâneţi”, iar unii ar pune acest eşec pe baza faptului că multe vedete s-au căsătorit pe când aveau doar 20 de ani. Nu ştim dacă acesta este un motiv adevărat, dar ştim câteva vedete care s-au căsătorit de tinere şi au divorţat la puţin timp de la nuntă!

Angelina Jolie - 20

Da, prima oară când Angelina a păşit spre altar, avea doar 20 de ani. Se întâmpla în 1995, iar mirele era Johnny Lee Miller, co-starul său din thrillerul

Nu ştim exact care a fost motivul, dar cert este că ceva n-a mers între ei şi au ajuns să divorţeze doi ani mai târziu.

Click pe următoarea!

Scarlett Johansson - 23

La doar patru luni după ce au anunţat că s-au logodit, Scarlett şi Ryan Reynolds şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii organizate în Vancouver, sub privirile atente ale prietenilor apropiaţi. Din păcate, nici între ei lucrurile nu au fost prea roz, motiv pentru care cei doi au ajuns la divorţ trei ani mai târziu.

Britney Spears - 22

Nu a stat prea mult timp pe gânduri când a fost vorba să se căsătorească cu Kevin Federline, motiv pentru care în 2004 cei doi s-au căsătorit în secret. Din acest mariaj au rezultat doi copii (Sean Preston şi Jayden James) care din păcate nu s-au putut bucura foarte mult de părinţii lor împreună, Britney divorţând de Kevin în 2006.

Hilary Duff - 22

S-a căsătorit cu Mike Comrie în 2010, după trei ani de relaţie. Din păcate, după şapte ani de relaţie şi doar patru de căsătorie cei doi au ajuns la divorţ, chiar dacă între timp au devenit părinţii unui băieţel pe nume Luca.

Jessica Simpson - 22

Jessica era convinsă că Nick Lachey este jumătatea sa, motiv pentru care a acceptat să-i fie mireasă în luna octombrie a anului 2002. Din păcate, trei ani mai târziu şi această pereche a anunţat că se destramă.

Christina Aguilera - 24

Nici destinul cântăreţei nu a fost prea diferit de cel al vedetelor prezentat anterior. Cântăreaţa i-a spus ”da” mogulului muzical Jordan Bratman în noiembrie 2005, a rămas însărcinată trei ani mai târziu şi apoi au divorţat. În septembrie 2010, Christina Aguilera era din nou o femeie singură.

Avril Lavigne - 21

Înainte de-al cunoaşte pe Chad Kroeger, cântăreaţa a fost căsătorită timp de trei ani cu Deryck Whibley.

Kate Hudson - 21

Celebra actriţă a avut o relaţie amoroasă cu Chris Robinson timp de şase ani. Din frumoasa lor poveste de dragoste a rezultat în 2004 un băieţel, pe nume Rider. Doi ani mai târziu, cei doi au anunţat că se despart.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg