Mariajul dezastros al actriţei din ''Love Story''. Ali MacGraw şi-a părăsit soţul pentru cel pe care îl considera marea ei iubire

15 septembrie, 2020
4 mac4 jpg jpeg

Ali MacGraw şi Steve McQueen formau în anii 1970 unul dintre cele mai interesante cupluri de la Hollywood.

La momentul căsătoriei lor, în 1973, McQueen se afla în vârful carierei sale, cu o nominalizare la Premiile Oscar şi o filmografie impresionantă. Pe de altă parte, MacGraw era pe punctul de a deveni una dintre cele mai dorite actriţe de la Hollywood, dar iubirea i-a schimbat priorităţile.

Cariera lui Ali MacGraw a explodat odată cu lansarea  filmului Love Story, care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă. Următorul ei lungmetraj, The Getaway (1972), pare că îi era predestinat, pentru că atunci l-a cunoscut pe McQueen. În acel moment, în 1972, MacGraw juca în patru filme, dintre care unele foarte apreciate de critici. Cu toate acestea, ea nu a mai apărut în nimic altceva până în 1978. Ce s-a întâmplat?

McQueen şi MacGraw s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru producţia The Getaway (1972) şi au devenit rapid un cuplu. Actriţa şi-a părăsit chiar soţul, celebrul producător Robert Evans, cu care avea un fiu, pentru cel pe care îl considera marea ei dragoste.  “Eram obsedată de Steve din momentul în care a păşit în lumea mea”, spunea ea.

Povestea cu McQueen a acaparat-o în totalitate pe Ali, nu mai conta nimic altceva. Actriţa se concentra acum asupra căsătoriei sale S-a mutat  împreună cu fiul ei şi cu copiii lui Steve în Malibu, îşi petreceau zilele pe plajă şi se bucurau de visul suprem, dar fericirea nu a durat mult.

Încă de la începutul relaţiei lor, MacGraw a renunţat la cariera ei pentru McQueen. După un timp au demarat mai multe afaceri şi Steve a început să o abuzeze verbal Ştia ce măsuri să ia, dar semnase un acord prenupţial, aşa că nu avea drepturi asupra banilor sau bunurilor lui McQueen, aşa că a rămas cu el.

În ciuda înşelăciunilor şi schimbărilor de dispoziţie ale lui McQueen, prietenii lor îşi amintesc că Steve o considera pe Ali iubirea vieţii sale. El chiar o aducea pe platourile de film pentru a petrece mai mult timp împreună.

A fost îndrăgostit nebuneşte de ea până în ziua în care a murit. Căsătoria lor s-a încheiat în 1978. Ali şi-a continuat cariera de actor, dar nu s-a recăsătorit niciodată, iar Steve a pierdut lupta cu viaţa în 1980, la vârsta de 50 de ani. Astăzi, singurul regret al lui MacGraw este că ea şi McQueen nu au reuşit niciodată să-şi rezolve problemele. Actriţa spune că este prietenă cu doi dintre ceilalţi foşti soţi ai săi şi şi-ar fi dorit să fi apropiată de Steve şi în ultimii lui ani de viaţă.

Acum, MacGraw locuieşte singură într-o casă mare din Santa Fe, unde este adesea vizitată de prieteni şi familie.

.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg