Fiul președintelui are probleme! Mariajul lui Hunter Biden cu Melissa Cohen se apropie de sfârșit. Care este motivul

22 iulie, 2022
biden75 jpg

Căsătoria lui Hunter Biden cu realizatoarea de film Melissa Cohen este în picaj de când cei doi fac subiectul unei anchete federale, conform unor persoane din interior.

Surse apropiate de fiul captivant al președintelui spun că atât Hunter, cât și soția sa din Africa de Sud „sunt frustrați pentru că sunt în izolare”, în timp ce ea le-a spus prietenilor că viața cu Hunter este „grea”.

„Nu se duc niciodată nicăieri pentru că au fost instruiți să stea departe de camere în timp ce investigația asupra lui Hunter continuă”.

Și ca cum toate astea nu ar fi de ajuns, cei din Serviciul Secret locuiesc într-un conac mult mai mare de lângă ei și îl veghează pe Hunter ca șoimii. Este extrem de frustrant pentru amândoi”.

Hunter, 52 de ani, Melissa, 35 de ani, și bebelușul lor Beau locuiesc într-o casă cu trei dormitoare închiriată, pentru care plătesc 20.000 de dolari pe lună și care găzduiește și studioul său de artă.

Ei s-au aventurat să iasă doar atunci când au mers la Casa Albă pentru evenimente de familie, cum ar fi focurile de artificii din 4 iulie, dar întotdeauna înconjurați de agenți.

Între timp, cei din Serviciul secret au alocat 30.000 de dolari pe lună din banii contribuabililor pentru a închiria un conac de lux mult mai mare din Malibu, cu vedere spre casa lor, astfel încât să-l poată urmări non-stop pe Hunter.

Agenții sunt bine adăpostiți în vila vecină de lux, în stil spaniol, cu vedere la mare, cu șase dormitoare, o piscină, sală de mese, sală de sport, spa și chiar un turn.

biden79 jpg

Hunter și Melissa s-au căsătorit în 2019, la doar câteva zile după ce s-au întâlnit, și l-au avut pe Beau în martie 2020.

Realitatea căsătoriei cu Hunter este însă mult diferită de cea pe care și-a imaginat-o Melissa: „Ea credea că se căsătorește cu un prinț dintr-o mare familie americană și că va trăi o viață fermecată cu el. Dar realitatea este că viața cu el este foarte grea în spatele ușilor închise. Habar n-avea în ce se bagă”.

„Dar mai există dragoste acolo și ea își iubește fiul. Ea se concentrează asupra lui, deocamdată, asta e tot ce poate face”.

biden78 jpg

S-a aflat săptămâna aceasta că oficialii cântăresc acuzațiile împotriva lui  Biden, deoarece ancheta federală a ajuns într-o „etapă critică”. Hunter, în vârstă de 52 de ani, s-ar putea confrunta cu acuzații legate de posibile încălcări fiscale sau de lobby străin,  conform Fox News  și  CNN.

Posibilele acuzații provin dintr-o anchetă asupra finanțelor lui Hunter și a tranzacțiilor comerciale în străinătate, efectuată de procurorul american din Delaware David Weiss, un procuror numit de fostul președinte Donald Trump.



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg