Mariana Moculescu dă de pământ cu Loredana, după ce artista i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu

5 septembrie, 2023

Loredana a creat și anul acesta o secvență istorică, de neuitat, la Festivalul Mamaia, când a îngenuncheat în fața maestrului Horia Moculescu și i-a sărutat picioarele.

banner loredana groza png

Gestul care s-a viralizat în online a iritat-o la maxim pe fosta soție a lui Horia Moculescu, Mariana Moculescu.

Loredana si Moculescu Mamaia Captura Youtubed jpg

La finalul interpretării, în ultima seară de festival, Loredana a surprins pe toată lumea cu un gest neașteptat, exprimându-și adorația absolută față de compozitor: s-a aplecat şi i-a sărutat picioarele. Acest lucru a scos-o din minți pe Mariana Moculescu, care a pus tunurile pe interpreta șlagărului ”Bună seara, iubite!”.

Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu
Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu

Mariana Moculescu nu a putut să nu reacționeze și a criticat aspru gestul făcut de artistă, pe care l-a considerat cu totul nepotrivit față de fostul ei soț. Cu un ton plin de ironie, Mariana Moculescu a dezvăluit că sursele comportamentului "deviant" al Loredanei Groza includ recentele sale călătorii în India și învățăturile budiste. De asemenea, a criticat vehement manifestările artistice ale Loredanei de la începutul carierei, susținând că aceasta s-a făcut de râs pe scenele din Italia, motiv pentru care s-a întors "cu coada între picioare" în România, conform spuselor sale.

„...Dragă, revino-ți! Te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu! Prin anii '90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia...

Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat... practic fără niciun strop de voce...Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood. Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli...", a scris Mariana Moculescu pe o reţea de socializare, potrivit dcnews.ro.

Și Horia Moculescu a făcut declarații după ce Loredana Groza s-a așezat în genunchi în fața lui, acum câteva zile, pe scena Festivalului de la Mamaia. Celebrul compozitor nu se aștepta ca artista să aibă o astfel de reacție.

„Este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia”, a mai spus Loredana Groza. Momentul l-a uimit pe Horia Moculescu, care, într-un interviu pentru Playtech, a reacționat: „Poate că, da, a vrut să îmi sărute picioarele, nu știu exact. Dar, nu am lăsat-o, am ridicat-o, nu am vrut să facă acest gest umilitor”.

Foto: Click.roRecente pe Ok! Magazine

Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg