Marilyn Manson, în scaun cu rotile după un accident pe scenă. Imaginile care i-au îngrijorat pe fani!

13 noiembrie, 2017
Marilyn Manson png

Celebrul rockstar Marilyn Manson nu este într-o formă bună. După ce a suferit un accident pe scenă în luna octombrie, vocalistul în vârstă de 48 de ani a rămas în scaun cu rotile şi are nevoie de ajutor pentru a se deplasa. Cele mai noi imagini cu el, surprinse pe aeroportul din Los Angeles, sunt de-a dreptul îngrijorătoare pentru fani.

image

Amintim că la începutul lunii octombrie, starul a fost grav rănit în timpul unui concert organizat la Hammerstein Ballroom, după ce un element din decorul show-ului a căzut peste el. La acel moment, concertul din New York a fost întrerupt, iar vedeta a fost trasportată de urgenţă la un spital. ''Sâmbătă noaptea, legendarul interpret a fost rănit pe scenă spre sfârşitul concertului susţinut la Hammerstein Ballroom din New York, ceea ce l-a determinat să întrerupă spectacolul. El a fost tratat la un spital local şi se va recupera în locuinţa sa din Los Angeles", declara la acel moment un apropiat al artistului.

Iată că la o lună de la accident, Marlyn Manson încă este sub tratament şi a fost surprins în scaun cu rotile. Starul de 48 de ani şi-a acoperit faţa cu o mască chirurgicală neagră, în timp ce era deplasat de unul dintre angajaţii săi prin terminalul aeroportului din Los Angeles.

Pe 5 noiembrie, cântăreţul a susţinut primul concert după accident, ţintuit în acelaşi scaun cu rotile. Ba mai mult, tot săptămâna trecută, extravagantul artist a fost criticat după ce a îndreptat o puşcă cu gloanţe către public în timpul unui concert din San Bernardino, California.

Foto: Splash News, YouTubeRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg