Marilyn Monroe a avut o relaţie cu psihiatrul după moartea lui JFK. Bărbatul ar putea fi vinovat de dispariţia ei

23 septembrie, 2021
2 monroe38 jpg jpeg

Pentru mulţi, Marilyn Monroe rămâne o femeie frumoasă cu un zâmbet luminos pe faţă. Dar cum era viaţa ei dincolo de camere?

A depăşit o copilărie dură pentru a deveni unul dintre cele mai căutate şi puternice simboluri sexuale din SUA. În ciuda faptului că a ajuns faţă în faţă cu cei puternici, drumul ei nu a fost însă unul uşor. Marilyn a avut relaţii cu fostul preşedinte american şi cu fratele său, Bobby Kennedy, dar secretele pe care de deţinea despre ei şi pe care a ameninţat că le va expune au dus la căderea ei. 

Relaţia dintre un psihiatru şi un pacient necesită profesionalism. Totuşi, pentru dr. Ralph Greenson devenise tot mai dificil să îşi păstreze mintea limpede ori de câte ori Monroe intra în biroul său.

stanga
dreapta
2 monroe23 jpg jpeg
2 monroe38 jpg jpeg
4 monroe35 jpg jpeg
5 monroe1 jpg jpeg
9 more jpg jpeg

Doctorul se îndrăgostise nebuneşte de Monroe, aşa cum făcuseră mulţi înaintea lui. Pe de altă parte, Marilyn căuta un bărbat bogat care să aibă grijă de ea şi astfel a început povestea.

Într-un episod recent al podcastului „Uciderea lui Marilyn Monroe”, jurnalistul Charles Casillo spune că blonda devenise dependentă de medic şi de deciziile pe care acesta le lua pentru ea. „ Nu exista o separare între terapie ei şi prietenia lor”.

Dar dr. Greenson nu era primul om influent cu care Monroe se încurca. Actriţa şi J .F. Kennedy s-au cunoscut în 1954, după ce a fost prezentaţi unul altuia de actorul Peter Lawford. La scurt timp, şi-au început aventura. Nu după mult timp, se spune că Kennedy s-a săturat de frumuseţea ei şi a transmis-o fratelui său, Bobby. Implicarea lui Monroe cu cei mai puternici şi periculoşi bărbaţi ai Americii nu a fost de bun augur.

Ea credea că era monitorizată de membrii mafiei, precum şi de FBI. Aşa că, sub impactul evenimentelor, a găsit confort în braţele doctorului, văzând că îi poate dezvălui secretele pe care nu le putea spune nimănui. 

De asemenea, începuse să-şi scrie cele mai profunde gânduri în jurnal. Toată lumea - Kennedy, mafia şi FBI-ul -au vrut să îl aibă, întrucât conţinea probe incriminatoare. Cu toate acestea, până în prezent, jurnalul nu a fost găsit niciodată, dar câteva persoane spun că l-au văzut în noaptea morţii ei. 

În 1962, Monroe a fost găsită moartă în apartamentul ei de dr. Greenson, iar cazul a fost clasat drept sinucidere. În ciuda acestui fapt, unii oameni încă mai cred că dr. Greenson, fiind la fel de obsesiv ca ea, ar fi putut să o ucidă.

Unii spun că i-a administrat o doză fatală de pentobarbital. Cu toate acestea, nu s-a dovedit niciodată că a făcut-o.

Acum a apărut o cutie care ar putea pune capăt tuturor speculaţiilor din jurul morţii lui Monroe.  „Caseta 39”, care a fost  descoperită la Biblioteca UCLA, conţine scrisori şi documente referitoare la Monroe.

Probele aparţin doctorului Dreenson şi sunt sigilate publicului până în 2039. Se crede că aceste documente sunt dovada faptului că dr. Greenson a ucis-o cu adevărat pe Monroe.

Aceasta ar putea fi dovada că faimoasa blondă nu s-a sinucis, aşa cum s-a crezut în ultimii 50 de ani, de la nefericita ei moarte. Detectivul privat Becky Aldrige, care a găsit cutia, spune că a crezut întotdeauna că actriţa a fost ucisă . Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg