Marilyn Monroe o suna pe Jackie şi îi povestea cum face sex cu John F. Kennedy. Detaliile unui triunghi amoros de clasă

18 septembrie, 2020
8 maro1 jpg jpeg

Viaţa personală a celui de-al 35-lea preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, a atras mai multă atenţie publică decât cariera sa politică.

Se spune că JFK a avut numeroase aventuri pe tot parcursul căsătoriei sale de zece ani cu Jackie Kennedy, dar Marilyn Monroe, cea mai cunoscută dintre amante sale, a trezit cel mai mult interesul opiniei publice. Jackie Kennedy şi Marilyn Monroe au devenit rapid rivale , pentru că fiecare dintre ele lupta pentru inima lui JFK.

2 maro2 jpg jpeg

În culise: Marilyn Monroe şi John F. Kennedy

Marilyn Monroe era deschisă la relaţii cu bărbaţi celebri şi de succes. Avea poveşti cu actori, politicieni şi oameni de afacere. Cu toate acestea, idila ei cu regretatul preşedinte Kennedy a fost cea care a provocat cele mai multe bârfe.

După ce blonda i-a cântat lui Kennedy ”Happy birthday Mr. President”, la aniversarea de 45 de ani, a fost evident pentru toată lumea că aveau o relaţie. O altă dovadă a fost absenţa lui Jackie Kennedy la petrecerea aniversară a propriului soţ în acea noapte.

Întâlnirea dintre Monroe şi Kennedy a fost înlesnită de  Peter Lawford. Cei doi au discutat toată noaptea după ce actorul le-a făcut cunoştintă. 

5 maro4 jpg jpeg

Marilyn şi Jackie

Conform cărţii „These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie”, care a devenit bestseller la doar în câteva săptămâni de la lansare, Marilyn a sunat-o pe Jackie şi i-a mărturisit că se culcă cu soţul ei. Actriţa a adăugat că John chiar a promis că îşi va lăsa familia pentru ea.

Potrivit autorului, Christopher Andersen, Jackie ştia totul despre trădările lui John, dar a ales să privească în altă parte, atâta timp cât nu era umilită public. Cu toate acestea, relaţia lui cu Marilyn părea să o deranjeze cel mai mult.

Cartea spune că atunci când Monroe a sunat-o pe Jackie şi i-a povestit despre aventura ei cu JFK, aceasta i-a răspuns într-un mod neobişnuit.:

“Marilyn, te vei căsători cu Jack, minunat. Şi te vei muta la Casa Albă şi îţi vei asuma responsabilităţile unei Prime Doamne. Eu voi pleca, iar tu vei rămâne cu toate problemele”.

Monroe avea însă o aventură  cu preşedintele Kennedy, dar şi cu fratele său, Robert F. Kennedy. Autorul cărţii spune că atunci când John s-a săturat de vedetă i-a dat-o lui Robert.

Triunghiul amoros format din „John-Jackie-Marilyn” este şi astăzi unul dintre cele mai discutate în rândul oamenilor.Recente pe Ok! Magazine

traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg