Marilyn Monroe o suna pe Jackie şi îi povestea cum face sex cu John F. Kennedy. Detaliile unui triunghi amoros de clasă

18 septembrie, 2020
8 maro1 jpg jpeg

Viaţa personală a celui de-al 35-lea preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, a atras mai multă atenţie publică decât cariera sa politică.

Se spune că JFK a avut numeroase aventuri pe tot parcursul căsătoriei sale de zece ani cu Jackie Kennedy, dar Marilyn Monroe, cea mai cunoscută dintre amante sale, a trezit cel mai mult interesul opiniei publice. Jackie Kennedy şi Marilyn Monroe au devenit rapid rivale , pentru că fiecare dintre ele lupta pentru inima lui JFK.

2 maro2 jpg jpeg

În culise: Marilyn Monroe şi John F. Kennedy

Marilyn Monroe era deschisă la relaţii cu bărbaţi celebri şi de succes. Avea poveşti cu actori, politicieni şi oameni de afacere. Cu toate acestea, idila ei cu regretatul preşedinte Kennedy a fost cea care a provocat cele mai multe bârfe.

După ce blonda i-a cântat lui Kennedy ”Happy birthday Mr. President”, la aniversarea de 45 de ani, a fost evident pentru toată lumea că aveau o relaţie. O altă dovadă a fost absenţa lui Jackie Kennedy la petrecerea aniversară a propriului soţ în acea noapte.

Întâlnirea dintre Monroe şi Kennedy a fost înlesnită de  Peter Lawford. Cei doi au discutat toată noaptea după ce actorul le-a făcut cunoştintă. 

5 maro4 jpg jpeg

Marilyn şi Jackie

Conform cărţii „These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie”, care a devenit bestseller la doar în câteva săptămâni de la lansare, Marilyn a sunat-o pe Jackie şi i-a mărturisit că se culcă cu soţul ei. Actriţa a adăugat că John chiar a promis că îşi va lăsa familia pentru ea.

Potrivit autorului, Christopher Andersen, Jackie ştia totul despre trădările lui John, dar a ales să privească în altă parte, atâta timp cât nu era umilită public. Cu toate acestea, relaţia lui cu Marilyn părea să o deranjeze cel mai mult.

Cartea spune că atunci când Monroe a sunat-o pe Jackie şi i-a povestit despre aventura ei cu JFK, aceasta i-a răspuns într-un mod neobişnuit.:

“Marilyn, te vei căsători cu Jack, minunat. Şi te vei muta la Casa Albă şi îţi vei asuma responsabilităţile unei Prime Doamne. Eu voi pleca, iar tu vei rămâne cu toate problemele”.

Monroe avea însă o aventură  cu preşedintele Kennedy, dar şi cu fratele său, Robert F. Kennedy. Autorul cărţii spune că atunci când John s-a săturat de vedetă i-a dat-o lui Robert.

Triunghiul amoros format din „John-Jackie-Marilyn” este şi astăzi unul dintre cele mai discutate în rândul oamenilor.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}