Marilyn Monroe urcă pe scena de la "iUmor". Cum reacţionează Mihai Bendeac când o vede pe actriţa Anca Dinicu în pielea celebrei dive

9 martie, 2021
1 anca dinicu iumor 1 jpg jpeg

Bunul obicei al personajelor istorice care îi ţin pe cei trei juraţi iUmor în alertă pe tot parcursul sezonului zece, continuă miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, când o prezenţă extrem de senzuală îşi face apariţia.

Extrem de versatilă, actriţa Anca Dinicu va intra în pielea senzualei Marilyn Monroe şi, în ciuda apariţiei sale ”pisicoase”, aşa cum va remarca Delia, se dovedeşte a fi nemiloasă. Atenţia sa va fi aţintită mai ales asupra lui Mihai Bendeac, aniversatul zilei, astfel că numărul de roast va începe cu celebrul cântec ”Happy birthday mister President”.

anca dinicu iumor 2 jpg jpeg

Cum vor reacţiona juraţii, cei de acasă pot afla miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediţie iUmor. De la concurenţi, la invitaţi şi momente speciale, juraţii, dar şi cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenţi din toate colţurile lumii.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

FOTO: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg