Marilyn s-a operat la nas şi bărbie, la doar 24 de ani

12 noiembrie, 2013

Dosarele medicale ale actriţei Marilyn Monroe, care au dezvăluit faptul că artista americană a efectuat mai multe operaţii estetice, au fost vândute cu 25.600 de dolari la o licitaţie organizată de casa Julien's Auctions din Los Angeles.

Dosarele medicale ale actriţei Marilyn Monroe, care au dezvăluit faptul că artista americană a efectuat mai multe operaţii estetice, au fost vândute cu 25.600 de dolari la o licitaţie organizată de casa Julien's Auctions din Los Angeles.

Scoaterea la licitaţie a dosarelor medicale ale lui Marilyn Monroe a stârnit curiozitatea publicului, pentru că ele conţin mai multe radiografii ale feţei starului şi informaţii despre operaţiile pe care aceasta le-a suferit.

Dosarele oferă noi detalii despre operaţiile care au transformat-o pe Marilyn Monroe într-o divă, într-o epocă în care chirurgia estetică nu era o practică populară, se afirmă în acelaşi comunicat.

Graţie acestor documente s-a aflat că vedeta americană a suportat o intervenţie la nivelul bărbiei şi o alta la nas încă din 1950, pe când avea doar 24 de ani. Dosarele medicale au dezvăluit, totodată, că Marilyn Monroe a suportat un avort spontan în urma unei sarcini extrauterine, în 1957, la New York. Ultimul dosar este datat din 7 iunie 1962, cu două luni înainte de moartea actriţei. El descrie o căzătură suportată de vedeta americană în casa ei, care i-a cauzat un hematom şi o mică fractură la nivelul nasului.

Suma obţinută pe dosarele medicale ale lui Marilyn Monroe nu a fost cea mai ridicată înregistrată la această licitaţie de un obiect al starului: un trofeu Redbook primit în 1952 a fost adjudecat pentru 62.500 de dolari, iar o serie de fotografii realizate în timpul războiului din Coreea, inclusiv drepturile asupra acestora, a fost vândută pentru 50.000 de dolari.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg