Mărimea contează! Vedete care s-au iubit cu “Big Boys”

28 august, 2017
Untitled collage jpeg

Nu numai sufletul bun şi farmecul personal le-au data gata pe aceste staruri! Pentru ele a contat şi cât de bine dotat este partenerul lor...   

Katy Perry

image

A spus tot timpul “cu cât mai mare cu atât mai bine”. Şi fata nu se referea numai la contul ei din bancă, la bustul pe care-l are sau la show-ul pe care-l face de fiecare dată când urcă pe scenă, ci şi la “echipamentul” pe care pretinde să-l deţină partenerul ei. Bineînţeles că nu face neapărat o triere înainte, un casting al posibilului iubit, însă trecutul ei amoros ne face să spunem că vedeta se pricepe să-şi aleagă partenerul fix pe placul ei.

image

Astfel, Katy a fost măritată cu nimeni altul decât Russell Brand, un afemeiat cunoscut, care are cu ce să le satisfacă pe femei – dacă e să ne luăm după destăinuirile fostelor lui partenere - , după care s-a iubit cu John Mayer, care deţine şi el acel ceva anume care le încântă teribil pe reprezentantele sexului frumos din showbiz-ul american, de a ajuns individul să aibă un istoric sentimental atââât de însemnat.

Rihanna

image

V-aţi întrebat vreodată cum de RiRi s-a întors la Chris Brown după ce acesta a bătut-o măr? Ok, exista între ei o atracţie nebună, însă se pare că a fost vorba despre mai mult de-atât... O imagine absolut revelatoare a circulat pe internet în urmă cu câţiva ani şi toată lumea care-a văzut-o a admirat cât de bine dezvoltat era individul într-o anumită... zonă anatomică. Mai mult de-atât, Rihanna a declarat chiar ea, la un moment dat, că cel alături de care s-ar vedea pe termen lung “trebuie să fie bun în pat şi... mărimea contează într-adevăr!“ Aha!

image

Beyonce

image

Soţul artistei e bogat, are viziunea şi relaţiile profesionale necesare pentru a face din cântăreaţă un superstar, însă nu aceste calităţi o ţin pe Beyonce lângă un tip mai în vârstă decât ea şi deloc atrăgător. Să fim serioşi, una dintre cele mai frumoase şi mai de succes femei din lume putea să aibă lângă ea orice bărbat şi-ar fi dorit! Iar ea, culmea, l-a ales pe Jay-Z! Şi asta pentru că, conform spuselor unei groupie, acesta “este atât de bine dotat, încât e de-a dreptul înspăimântător”.

Jennifer Aniston

image

Nici starului din serialul Friends nu i-a scăpat John Mayer, seducătorul de superstaruri, iar acest lucru spune multe despre cea care părea “fata cuminte” a showbiz-ului american. Mai mult de-atât, a fost măritată cu Brad Pitt, care nu degeaba a putut ţine lângă ea, timp de 12 ani, o “bad girl” precum Angelina Jolie!

image

Nu ştim amănunte intime legate de fizicul actualului soţ al actriţei, însă am aflat despre un apropiat de-ale vedetei, care a făcut declaraţii incendiare prin 2008, că Jen preferă “the big boys”. Adică nu-i de colo nici romantismul sau farmecul personal, dar ce te faci totuşi cu un bărbat care n-a fost binecuvântat cu un fizic impresionant, nu?

Jessica Simpson

image

Ei bine, blondina n-are secrete între aşternuturi! Ea spune lucrurilor pe nume indiferent că-i răneşte sau îi flatează pe cei din jur. “<Echipamentul> de mici dimensiuni al lui Nick a fost o mare problemă pentru mine”, a dezvăluit Jess despre primul ei soţ, Nick Lachey. “Prima dată când am făcut dragoste nu am simţit aproape nimic. Am mimat tot entuziasmul. Chiar m-am simţit prost pentru el şi-mi era milă de el.” Inutil să mai spunem că divorţul s-a apropiat cu paşi repezi şi, mai mult de-atât, diva şi-a îndreptat privirile spre unul dintre cei mai de succes bărbaţi de la Hollywood,  John Mayer, cine altul?!

Taylor Swift

image

Altă divă care ştie cum să pună problema în dormitor! Sau, mă rog, ştie ce-şi doreşte între aşternuturi, altfel cum să ne explicăm numărul impresionant de iubiţi pe care i-a avut până acum?! Şi nu numai că a avut mulţi parteneri, dar i-a şi ales pe sprânceană! De fapt, se pare că şi-a pierdut virginitatea cu nimeni altul decât John Mayer. Numele lui Jake Gyllenhaal a fost, de asemenea, pomenit ca fiind un posibil prim partener pentru Taylor. Oricare dintre ei ar fi fost, tot o experienţă bună pare să fi avut Swift, având în vedere că amândoi au cu ce (conform celor spuse de diverse foste iubite de-ale lor)!

image

Cea mai lungă relaţie amoroasă a cântăreţei a fost, însă, cu Calvin Harris, care s-a dovedit şi el a fi... bine proporţionat.  De unde ştim asta? Au existat nişte fotografii cu faimosul DJ, care au ajuns până la TMZ şi erau cât pe ce să fie publicate. Un eventual proces a împiedicat publicarea lor, însă se pare că era vorba despre fizicul bine făcut al fostului iubit al lui Taylor!

Save

Save

Save

SaveRecente pe Ok! Magazine

Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg