Cum l-a făcut Marina Almășan pe fiul ei să plângă

10 mai, 2022
mari8 jpg

Maria Almășan i-a oferit fiului ei un dar neprețuit la împlinirea celor 25 de ani. A scris o carte care spune totul despre viața alături de Victor Socaciu, despre apariția lui pe lume și i-a înmânat-o. Emoțiile i-au cuprins pe amândoi.

"Anul acesta am încercat să-i ofer fiului meu un altfel de cadou. Nu pijamale, nu blugi, nu parfumuri sau curele de pantaloni. Am adunat într-o carte povestea copilăriei sale. Am anticipat aniversarea de astăzi - a 25-a - și i-am oferit-o cu două zile in urmă, în cadrul unui eveniment grandios și plin de emoție.

Deși cartea apăruse de la tipar cu câteva zile înainte, am amânat momentul oferirii. I-am întins-o, cu autograf de mamă, cu o oră înainte de începerea lansării sale publice….După jumătate de oră, Victor a venit la mine și, desprinzându-ma dintre invitații care începusera să apară, mi-a soptit : “Am început s-o rasfoiesc, dar mi-a venit să plâng și…m-am oprit. Mulțumesc, mama! “

Sper să nu-l mai fac niciodată să plângă. Nici eu și nici nimeni altcineva. Băiatul acesta nu merită. E un om minunat, atât de frumos alcătuit pe dinăuntru ( pe dinafară nu mai vorbesc!) și nu-i doresc decât ca viața să fie blândă cu el și să-i ofere ce are ea mai bun. Iar noi, cei ce-l iubim, îl vom înfășura de-a pururi in dragostea noastră.

La mulți ani, Victor!”, spune Marina Almșan.

marina16 jpg

Prezentatoarea a scos la suprafață și câteva amintiri de suflet.

“Fiul meu împlinește un sfert de veac  și prin urmare, sentimentalismele de mamă sunt oarecum justificate.

Prin urmare, fiul meu - care nu se dă în vânt după “expunerea publică! ( iartă-ma, Victor! ) - va vedea, mai jos, câteva “mostre” ( unele “în premieră”! ) ale “începuturilor” sale : testul de sarcină, păstrat de mine cu sfințenie in sertarul cu amintiri, apoi o fotografie în care eram în vacanță cu tatăl lui și…deși în poză apărem doi, în realitate eram deja 3 ( se observă cât de rotofeie eram!) , apoi o fotografie chiar la Maternitatea Elias, a doua zi după ce am născut, apoi biletul ce a însoțit florile găsite de mine, în mijlocul sufrageriei, la venirea noastră acasă ( a mea și a puiului nostru) și , în fine, prima noastră fotografie “în 3”, la câteva zile după revenirea acasă de la Maternitate”.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg