Marina Almăşan şi-a aniversat fiica. Cum arată astăzi Marinuş

4 octombrie, 2021
5 marina7 jpg jpeg

Trăiesc la distanţă şi au avut o relaţie greu încercată. Cu toate astea, sentimentele dintre ele nu pot fi doborâte de nimic. Mariana Almăşan şi-a sărbătorit ieri fiica.

“Aşa îi spune lumea - “Marina mică” - pentru a o deosebi de Marina mare, mama ei. Eu îi spun însă “Marinuş” şi chiar dacă ne-am cam războit noi, mai ales în adolescenţă, nu e zi să nu mă gândesc la ea şi la Parisul ei de suflet, unde se chinuie, amibiţioasă, să-şi clădească un viitor decent, refuzând orice ajutor şi dorind să-mi demonstreze că poartă în ea ceva din genele tenacităţii mamei sale.

Marinuşa mea s-a născut fix astăzi, într-un început de octombrie sufocat de ultimele zvâcniri ale unei epoci inflamate, care ne-a chinuit pe toţi. Cu ea în braţe, alăptând-o, am înţeles de la televizor că au fost împuşcaţi dictatori, că vin vremuri bune pentru ţara asta şi tot cu ea în braţe ( şi cu lacrimi în ochi) , m-am despărţit de ea, la aeroport, văznând cum îmi pleacă în lume copilul, dezamăgit de ţara sa şi de mizeriile pe care a apucat să le vadă, odată iesită din etapa fără griji a copilăriei.

stanga
dreapta
1 marina1 jpg jpeg
4 marina15 jpg jpeg
5 marina7 jpg jpeg

Sensibilei, studioasei, ambiţioasei, visătoarei, de multe ori nărăvaşei Marinuş, îi doresc astăzi să fie fericită, să-şi găsească, chiar şi prin străini ( ea ştie cât mă doare acest lucru) împlinirea şi o asigur că dragostea mea pentru ea este necondiţionată", spune Marina.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg