Mario Mutu a împlinit 18 ani şi şi-a făcut iubită. Cu cine se iubeşte fiul major al lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu

10 septembrie, 2020
14 mario mutu 18 ani are jpg jpeg

Surpriză! Mario Mutu este acum major, aşa că poate lua decizii după bunul plac, bineînţeles şi cu sfatul părinţilor săi. Iată că fiul fostului fotbalist şi al Alexandrei Dinu este într-o relaţie. Cu cine?

Pe 9 septembrie a fost sărbătoare mare în viaţa Alexandrei Dinu, dar şi a lui Adi Mutu. Chiar dacă cei doi au divorţat de ani de zile, ei şi-au sărbătorit copilul pe care îl au împreună. I-au făcut cele mai frumoase urări cu ocazia zilei lui de naştere. Mario Mutu a împlinit 18 ani, este acum major, poate avea permis de conducere, chiar se şi poate angaja. 

Tânărul nu apare des în lumina reflectoarelor, nu a apărut niciodată în vreo emisiune de socializare, dar apare des pe reţelele de socializare. Acolo am remarcat că Mario Mutu are prieteni în România, printre care şi unul dintre fiii lui Cristi Borcea. Adolescenţii merg împreună în oraş, chiar petrec şi în cluburi, pare că au o relaţie de prietenie. Cert e că fiul lui Adrian Mutu nu a uitat de România, chiar dacă locuieşte cu mama sa în America. 

9 iubita lui mario mutu 2 jpg jpeg

Surpriza vine acum! La 18 ani, Mario Mutu s-a afişat şi cu iubita sa. Fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Mutu nu se mai fereşte şi a dezvăluit că este într-o relaţie, este îndrăgostit de o frumoasă româncă. Da, să nu credeţi că tânărul a ales o americană, a venit în ţara natală a părinţilor săi şi a cucerit o tânără superbă, delicată, cu trăsături speciale. Despre cine e vorba?

a

11 iubita lui mario mutu 5 jpg jpeg

Mario Mutu a publicat pe Instagram o imagine în care îşi ţine în braţe iubita, dar o şi sărută. O numeşte deja: "Viaţa mea". Am aflat că despre Maria Vlăduţu este vorba, o tânără superbă, foarte frumoasă. Priviţi imagini cu iubita lui Mario Mutu în galeria foto!

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Mario, fiul său de 18 ani

Fostul fotbalist a transmis în mediul online un mesaj emoţionant cu ocazia zilei de naştere a fiului său cel mare. Adrian Mutu i-a transmis lui Mario că acum este un bărbat adevărat: "La mulți ani, băiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th b’day!"

4 mario mutu 3 jpg jpeg

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg