Marion Cotillard, însărcinată. Iată declaraţia oficială a actriţei!

22 septembrie, 2016
Juste La Fin Du Monde Paris premiere jpeg

S-a trezit fără să vrea în mijlocul scandalului dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie. Şi pentru că toate acestea i-au afectat viaţa personală, Marion Cotillard a decis să ia cuvântul şi să facă lumină vizavi de zvonurile recente.

Marion Cotillard a anunţat că este însărcinată a doua oară

S-a spus că Marion este motivul pentru care Angelina divorţează de Brad. Însă, se pare că această ipoteză este complet falsă, din ceea ce ne spune chiar actriţa de origine franceză, care s-a trezit nevoită să-şi apere mariajul în faţa lumii.

Şi pentru a fi cât mai explicită, Marion a postat chiar ea un mesaj lămuritor, pe contul ei de Instagram, în care anunţa şi că este însărcinată a doua oară, iar tatăl copilului ei este nimeni altul decât partenerul ei de viaţă, omul pe care îl descrie drept ”iubirea vieţii” ei.

”Aceasta va fi prima şi singura mea reacţie la furtuna de ştiri apărute acum 24 de ore şi în care am fost implicată forţat. Nu sunt obişnuită să comentez sau să iau în serios situaţii de genul acesta, dar mă simt nevoită să vorbesc pentru că lucrurile se complică şi sunt afectaţi oamenii pe care îi iubesc.

În primul rând, acum mulţi ani, am întâlnit bărbatul vieţii mele, tatăl fiului meu şi al bebeluşului pe care îl aşteptăm. Este iubirea mea, este cel mai bun prieten al meu şi singurul bărbat de care am nevoie.

În al doilea rând, celor care au spus că sunt devastată, le transmit că sunt foarte bine. Aceste ştiri inventate nu mă afectează. Ziarelor şi celor care se grăbesc să judece le transmit că sper să-şi revină rapid. În final, îmi doresc foarte mult ca Brad şi Angelina, pentru care am un mare respect, să-şi găsească liniştea în acest moment greu. Cu toată dragostea, Marion., a scris aceasta pe contul ei de Instagram.

Aşadar, informaţia cum că Angi ar fi angajat un detectiv privat, care i-a surprins pe Marion şi pe Brad înşelând-o, este complet falsă.

Marion Cotillard şi partenerul ei de viaţă, Guillaume Canet

Amintim că Marion este într-o relaţie cu Guillaume Canet încă din anul 2007 şi că au împreună un băieţel, acum în vârstă de cinci ani, pe care încearcă să-l crească departe de lumina reflectoarelor.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg