Marius Elisei, marcat de despărţirea de Oana Roman. ''Divorţul nu e uşor!''

19 februarie, 2021
1 marius7 jpg jpeg

Şi-a dorit divorţul, dar nici singurătatea nu îi prieşte. Marius Elisei a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas spre despărţire şi că Oana Roman  a fost de acord, ca urmare a conflictelor prin care treceau în ultima perioadă.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înşelat-o, nu m-a înşelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăşit”.

Timp de 7 ani am trecut prin multe, şi momente frumoase şi grele, le-am depăşit”, a declarat Marius la Pro TV. Cu toate acestea, în decembrie, cei doi au încheiat relaţia, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii şi-a lăsat amprenta asupra lui. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorţul nu e uşor. Am ales un divorţ la notar, o instanţă nu-şi are rostul”, a mărturisit el.

Optimist din fire, Marius a declarat că nici nu exclude, cu desăvârşire, o împăcare cu Oana: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-şi doreşte să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg