Marius Manole are o emisiune la Acasă TV! „Nu mă vedeam realizând un show la televiziune”

6 aprilie, 2024

După rolurile din „Vlad” și „Groapa”, serialele difuzate la Pro TV, celebrul actor revine în televiziune într-o postură inedită, aceea de gazdă a unei emisiuni TV.

Marius Manole prezintă „Întrebarea mesei rotunde” la Acasă TV și pe VOYO. FOTO: Pro TV
Marius Manole prezintă „Întrebarea mesei rotunde” la Acasă TV și pe VOYO. FOTO: Pro TV

În luna aprilie, postul Acasă TV a devenit un post generalist, cu un conținut extins publicului larg. În fiecare zi, de luni până vineri, telespectatorii pot urmări „Știrile Acasă Actualități” și „Știrile Acasă Magazin”. În weekend, cei de acasă se pot uita sâmbăta, de la 08:00, la „Bazarul de Acasă”, iar duminica, de la aceeași oră, la „Știi de Acasă” – două emisiuni care aduc segmente culturale și educative.

„Întrebarea mesei rotunde”, emisiunea prezentată de către Marius Manole care a fost, timp de 6 sezoane diuzată pe VOYO, poate fi urmărită, începând de sâmbătă06 aprilie, la „Bazarul de Acasă”! Sezonul 7 vine cu o serie de invitați din zona culturală.

„Suntem la al șaptelea sezon, dintre care pe șase le-am prezentat. Nu mă vedeam făcând atâtea ediții sau cu atât mai mult realizând un show la televiziune. Asta e o realizare mare, mi se pare foarte tare și este o provocare deoarece eu sunt om de teatru. Vorbim despre o emisiune care este și culturală, adică ne și amuzăm, dar și discutăm cu oameni de cultură, actori foarte mulți. Ne vedem sâmbătă, de la ora 08:00.... și să vă spun ce provocare am avut noi... să fim concentrați și să vorbim doar ce se poate da la televizor! Dar nu e problemă, ne vedem și pe VOYO! Sperăm ca al șaptelea sezon să fie cu baftă!”, a spus Marius Manole, care face un rol de excepție în serialul „Groapa”, unde joacă alături de protagonistul Daniel Nuță, după ce i-a dat replica lui Adrian Nartea în serialul „Vlad”, ambele difuzate la Pro TV și pe VOYO.

Nu ratați, sâmbătă, de la 08:00, Bazarul de ACASĂ cu Întrebarea mesei rotunde – emisiune prezentată de către Marius Manole.

FOTO: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg