Marius Manole, mai sincer ca niciodată: "Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri. Am fost în prag de alcoolism"

5 martie, 2021
4 marius manole fumeaza bea 3 jpg jpeg

A f─âcut dezv─âluiri nea┼čteptate despre via┼úa sa dincolo de scen─â, despre via┼úa personal─â. Cine e cu adev─ârat Marius Manole? A vorbit despre viciile ┼či datoriile pe care le are. 

La 42 de ani, Marius Manole e foarte activ din punct de vedere profesional. E actor, joac─â ├«n piese de teatru, dar rar vorbe┼čte despre via┼úa personal─â. Acum, actorul a dezv─âluit c─â nu este c─âs─âtorit, c─â nu are copii...├«n schimb are multe datorii. A spus c─â "toat─â via┼úa a tr─âit pe caiet".

"Toat─â via┼úa am tr─âit pe datorie, am tr─âit toat─â via┼úa pe un caiet. Am datorii peste tot. Mie nu mi-e fric─â de datorii, ├«mi place s─â am datorii. Asta e! Eu sunt ┼či singur, nu am copii, nu moare nimeni dac─â n-am ce m├ónca. Am datorii: la banc─â, la aia, la aia.

stanga
dreapta
1 marius manole fumeaza bea jpg jpeg
4 marius manole fumeaza bea 3 jpg jpeg
3 marius manole fumeaza bea 2 jpg jpeg

Mi-am cump─ârat ce am vrut, am investit ├«n ce am vrut, risc ce vreau. P├ón─â la urm─â ┼čtii cum e, vorba aia: Cu fric─â sau f─âr─â fric─â, tot acolo ajungem! Boga┼úi sau s─âraci", spune Marius Manole ├«n Podcastul lui Damian Dr─âghici.

1 marius manole fumeaza bea jpg jpeg

Marius Manole a recunoscut c─â fumeaz─â

"Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu m─â apuc de droguri. Eu dac─â m─â apuc de droguri, mi-am v├óndut tot: casa, din┼úii, fa┼úa, tot. M─â lupt cu fumatul ├«n continuare, cu alcoolul ÔÇô eram ├«n prag de alcoolism, noroc c─â m-a salvat cinevaÔÇŽ", mai declar─â Marius Manole.

Marius Manole are propria emisiune. Unde poate fi v─âzut

├Äncep├ónd cu acest sezon, Marius Manole preia ┼čtafeta de la Alex Daragiu ┼či ne a┼čteapt─â ├«n fiecare miercuri, pe protvplus.ro, cu noi edi┼úii ┼či invita┼úi nea┼čtepta┼úi. ÔÇŁAm decis s─â-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece sim┼úeam c─â nu pot face dou─â lucruri... la fel de bine. Dup─â un lung casting, am ┼čtiut c─â Marius Manole este acel om mi┼čto care trebuie s─â prezinte ├«n locul meu! :)) Am ├«ncredere c─â va duce show-ul la un alt nivelÔÇŁ, declar─â Daragiu. ├Änc├óntat de noua provocare, Marius Manole admite ÔÇŁnu am mai f─âcut a┼ča ceva, ├«nainte f─âceam totul singur. Nu aveam produc─âtor, un spa┼úiu ├«n care s─â m─â desf─â┼čorÔÇŁ. G├óndindu-se la invita┼úii pe care ├«i va avea, are o singur─â a┼čteptare ÔÇŁs─â vin─â ┼či s─â nu fug─â ├«n timpul emisiunii. ├Än┼úeleg c─â Daragiu ├«i sechestra ├«n studiouÔÇŽ e o variant─âÔÇŁ. C├ót despre m├ónc─ârurile de pe mas─â, Marius spune ÔÇŁnu vreau s─â propun nimic, ceea ce e pe mas─â e, ca ┼či p├ón─â acum, o necunoscut─â ┼či pentru mine ┼či pentru invitat, le aflu ├«n acela┼či timp cu invitatul, asta ca s─â putem fugi ├«mpreun─âÔÇŁ.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg