Marius Manole va avea propria emisiune. Unde poate fi văzut

17 februarie, 2021
1 manole1 jpg jpeg

Show-ul online care le pune pe vedete în faţa unora dintre cele mai incomode întrebări şi provocări, Întrebarea mesei rotunde, a revenit astăzi cu un nou sezon. Primul invitat al emisiunii a fost Marius Manole.

După ce a aflat care a fost cel mai stânjenitor moment din cariera lui Marius Manole, dar şi când şi-a început acesta viaţa sexuală, Alex Daragiu i-a adresat cea mai neaşteptată întrebare: ”Care este emisiunea pe care ţi-ar plăcea să o prezinţi: Trending Review, How to Tik Tok sau Întrebarea mesei rotunde?”. Fără să stea pe gânduri, Marius a ales – Întrebarea mesei rotunde. Şi aşa va fi!

Începând cu acest sezon, Marius Manole preia ştafeta de la Alex Daragiu şi ne aşteaptă în fiecare miercuri, pe protvplus.ro, cu noi ediţii şi invitaţi neaşteptaţi.

”Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece simţeam că nu pot face două lucruri... la fel de bine. După un lung casting, am ştiut că Marius Manole este acel om mişto care trebuie să prezinte în locul meu! :)) Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, declară Daragiu.

Încântat de noua provocare, Marius Manole admite ”nu am mai făcut aşa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spaţiu în care să mă desfăşor”. Gândindu-se la invitaţii pe care îi va avea, are o singură aşteptare ”să vină şi să nu fugă în timpul emisiunii. Înţeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”. Cât despre mâncărurile de pe masă, Marius spune ”nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca şi până acum, o necunoscută şi pentru mine şi pentru invitat, le aflu în acelaşi timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”.Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg