Marius Moga si echipa DeMoga Music compun muzica peste tot in lume!

25 noiembrie, 2016
A part of DeMoga Music Team Photo Credits  Vlaicu Gabriel jpeg

 DeMoga Music a lansat proiectul “Travel For Music”, în cadrul departamentului DeMoga Music Publishing. Marius Moga şi elita de producători şi compozitori DeMoga Music – What’s Up, Ciprenko, Ionuţ Vasilache, Mădălin Rosioru, Alex Parker, Robert Toma, Loredana Cavasdan, Andi Grasu, Florian Rus, Adrian Klein – călătoresc în Europa şi în Statele Unite, unde trăiesc experienţa sesiunilor de studio cu artişti şi compozitori internaţionali.

A part of DeMoga Music Team. Photo Credits - Vlaicu Gabriel

Marius Moga s-a concentrat dintotdeauna pe descoperirea de artişti noi şi pe dezvoltarea echipei de producători şi compozitori DeMoga Music. În spatele marilor hit-uri se află o întreagă echipă de oameni foarte talentaţi, care contribuie la crearea unei piese cu impact puternic. Marius are aproape de el o gaşcă mare de oameni, specializaţi pe toate genurile de muzică, alături de care dezvoltă proiectele care ies din “cuptorul” DeMoga Music.

Zilele astea, Mădălin Rosioru şi Alex Parker compun muzică în Stockholm, Suedia. Cei doi producători au sesiuni de studio toată săptămâna, alături de artişti şi compozitori suedezi şi ne povestesc experienţă live în fiecare zi, pe pagină de Facebook DeMoga Music.

Madalin Rosioru, Alex Parker & Cazzi Opeia

Mădălin Rosioru a produs, alături de echipă DeMoga Music, piese pentru Andra-“Niciodata să nu spui niciodata”, Shift feat. Lariss – “Prefer”, Amna feat. Robert Toma – “In oglinda”, Liviu Teodorescu – “In braţele tale” şi multe altele.

De asemenea, Alex Parker este un producător talentat în vârstă de 20 de ani, care a intrat în echipă DeMoga Music în 2015 şi deja se poate mândri cu o piesă proprie – “Tropical Sun” şi cu producţii muzicale cântate de Delia – “1234/Unde Dragoste Nu e”, Delia feat. Marius Moga – “Ce zodie esti”- piese de pe albumul “Deliria”, lansat de artistă în 2016, Morandi – “Keep You Safe”, Robert Toma – “Te dezbrac din priviri”, Angelo feat. Nicole Cherry – “Pot eu să te urasc” etc.

Madalin Rosioru, Alex Parker & Malin Johansson

“Travel for Music” a început de fapt cu mulţi ani în urmă, când Marius Moga a deschis filială DeMoga Music Los Angeles. Călătorind foarte des în State, dar şi în alte ţări, compozitorul a lucrat cu mulţi artişti internaţionali, iar începând cu anul 2015, echipă să din studiourile DeMoga Music a început să îi calce pe urme.

image

Anul trecut, Marius Moga, What’s Up şi Mădălin Rosioru au călătorit de mai multe ori în Londra, unde au lucrat cu artişti şi compozitori londonezi. Pentru că muzică uneşte oameni, s-a legat o strânsă relaţie de prietenie cu artiştii britanici Gia Re, Daniel Shah, Cristopher Kirkby (Tileyard Studios), urmând să se lanseze piese internaţionale împreună cu aceştia.

Marius Moga este foarte cunoscut pentru carieră să de compozitor şi producător, pe care, de-a lungul anilor, a reuşit s-o ridice pe cele mai înalte culmi. De la studioul de acasă din Albă Iulia, până în Los Angeles, de la piese pentru artişti cunoscuţi din România, până la artişti internaţionali şi o colaborare cu Maroon 5, care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy. Unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale româneşti este Morandi, care a cucerit atât România, cât şi Rusia, Turcia. Polonia, Ucraina, Kazakhstan, Iugoslavia, Belarus şi Statele Unite. Acum, Morandi a revenit pe piaţă muzicală cu un nou single, “Keep You Safe”, o piesă puternică, cu un sound fresh, care te cucereşte de la prima ascultare.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg