Martha Stewart, fără operații estetice la 81 de ani, pe coperta „Sports Illustrated“

18 mai, 2023

Mogulul lifestyle este cea mai în vârstă persoană care a apărut vreodată în costum de baie pe coperta celebrei publicații.

Martha Stewart, la 81 de ani in costum de baie, pe coperta Sports Illustrated   Instagram (16) jpg

La cei 81 de ani ai săi, celebra realizatoare americană de televiziune Martha Stewart a uimit cu forma sa fizică, fiind unul dintre cele patru modele care în costume de baie pe coperta revistei "Sports Illustrated" din acest an.

Pentru că mulți s-au grăbit s-o critice cu privire la secretul aspectului său incredibil pentru vârsta înaintată, Martha Stewart s-a simțit nevoită să le răspundă scepticilor cu privire la istoricul său de chirurgie plastică. Nu există niciunul, spune ea.

"Ei bine, nu este adevărat. Nu am avut absolut nicio operație estetică. Am un păr foarte sănătos și bun. Beau suc verde în fiecare zi. Îmi iau vitaminele. Mănânc foarte sănătos. Am medici foarte buni pentru piele. Sunt foarte atentă la soare. Port pălării și mă dau cu cremă de protecție solară în fiecare zi", a spus cea care a creat din zona de lifestyle un adevărat imperiu media.

Martha Stewart a declarat pentru "Variety" că a folosit fillere cosmetice "din când în când". "Există anumite materiale de umplere a ridurilor pe care le pot face pentru o mică linie aici sau acolo, dar urăsc Botoxul. Este un lucru ciudat pentru mine", a spus ea. "La modul real, nici nu-mi fac prea multe".

Stewart a declarat anterior pentru "The New York Times" că nu are liftinguri. "Nu mi-am făcut niciodată operații estetice", a spus ea. "Poți spune asta în mod absolut. Nu am nicio intervenție făcută cu bisturiul pe față, pe gât sau pe spate". În completare, unul dintre dermatologii săi, Dr. Daniel Belkin, a declarat că Stewart se supune unor tratamente "neinvazive sau minim invazive" de două ori pe an și că acestea sunt făcute "cu atenție și în mod conservator".

Ediția de vară a "Sports Illustrated" conține fotografii cu Martha Stewart purtând diverse costume de baie în Republica Dominicană, alături de fotografii similare ale actriței Megan Fox, ale muzicianului laureat cu Grammy Kim Petras și ale modelului Brooks Nader. 

Mogulul TV, despre care "Sports Illustrated" spune că este "cel mai în vârstă model de copertă SI Swimsuit din istoria publicației", a vorbit despre ceea ce a făcut înainte de pictorial. "Nu m-am înfometat", a spus Stewart, în vârstă de 81 de ani, la emisiunea "Today" din această săptămână. "Dar nu am mâncat pâine sau paste timp de câteva luni. Am mers la Pilates din două în două zile și a fost grozav; încă merg la Pilates din două în două zile, pentru că este atât de grozav. Și, pur și simplu, duc o viață curată oricum - o dietă bună și exerciții fizice bune și o îngrijire sănătoasă a pielii și toate lucrurile astea."

FOTO: Sports IllustratedRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg